czman123 Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Zdravim parany,:psp:,je nejaka sance pro ty ktery nemaji kreditku pro PS Store ?myslim jestli je mozny aby nekdo stahnul mapy na Killzone 2 a poslal je nekomu kdo za to da penize..jde to?:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekoo_GAMER Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 killzone 2 mam, a nemyslim si, ze to je tak velka castka za ty mapy. kup si ted key na kterym mas 500 kc a bohate si s tim na mapy do killzone vystacis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 ty mapy stojí 320 kč všechny 3 balíčky ... kupoval jsem je předevčírem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 já měl od kámoše za 150 všechny zkus to u něho ale nevím jestli ti to dá (FP-KinG) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 já měl od kámoše za 150 všechny zkus to u něho ale nevím jestli ti to dá (FP-KinG) jo toho znám, fajn týpek .... měl jsem od něj myslím bf 1943 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.