Farman Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Nazdar Potřeboval bych poradit jak mám originální hru přepálit. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zd3ny Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 ..................................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SonySmith Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Zkoušel jsem DVD Decrypter 3.5.4.0 a v něm vypálené Star Wars Battlefront 2 nefunguje. Když dám přes SwapMagic Load Game, tak mi to napíše "not valid PS2 disc". Nevim co jsem udělal špatně. Použit verbatim dvd+r. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 pokud vím origošku jen tak do pc nedáš ... na to musíš mít speciální FW mechaniky ... romeno tady měl někde návod na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 20, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Normalne jak vypaleny se to vypaluje , nema to zadnou ochranu . Osobne to delam v clone cd . Ulozim image na disk a pak i v clone cd dam vypalit s image na nejniizsi rychlost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.