raddek-sk8 Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Zdravim mam problém s CoD 4. Když ho nianstaluju cracku a stejně nejde spustit nevýte co s tím mám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vojtisek Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 musis nainstalovat CoD4 a cracknout ho pak musis nainstalovat punkbuster pak 1.6 patch a na nej 1.7 a pak muzes hrat(jesi chces SP patche nemusis) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 raddek-sk8 Odesláno Červen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 To jsem všechno měl. Ale stejně to nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Nejnovejsi ovladace by to chtelo , taky jakou mas konfiguraci kompu by sme potrebovali vedet, nemas nejakou integrovanou grafiku, pise ti to nejakou chybou hlasku, zkus pouzit jinej crack (to me pomohlo u kamose kdyz sem mu to instaloval ) popripade jestli jsi hru opachoval pouzij crack na tu verzi na kterou si ji zvednul :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vojtisek Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 hele napis mi co ti hra ukazuje.Nebo jeste lip udelej screen.Moje icq 388904074 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
raddek-sk8
Zdravim mam problém s CoD 4. Když ho nianstaluju cracku a stejně nejde spustit nevýte co s tím mám?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.