palos Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 zdar od doby co jsem měl PC v opravně, tak mi nejdou USB nemohl by mi někdo poradit jak to oživit? v hardware to pc vidí, ale nepříjme :( (nebo jak to popsat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Zkus si stahnout nový ovladače ;) Pokud to nepomůže , vrať to tam kde si měl pc na opravě ať ti to zase spravijou , když to po*rali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 to je hardwarova chyba! reklamace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 a není to třeba tím že to co máš v pc za "hardware" nemá v pc ovladače ? Edit: nebo stahni nové ovladače i USB.. Cartman.. a ja ti to neberu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 sem psal ať si stahne ovladače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 no jasny, at skusi ovladace, ale podle me to je zavada v hardwaru. me se stalo to samy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 To není závada...to samé mi dělá u jednoho USB portu a ostatní fungují normálně...náhoda?;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 -> reinstalace ovladacu desky -> reinstalace windows -> vyzkouset live CD Linuxu a zapojit treba flashdisk .. pokud nejedou predni USB, tak je jen propojit se zakladkou, pokud pres vsechny vyse uvedene moznosti nejedou ani USB vzadu, tak je to HW chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Červen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 ovladae sem uz skousel... nic:( nejedou zadny usb btw kde sezenu to live CD linux? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 http://www.slax.org/get_slax.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hammster Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 budes muset koupit bud novou krabici ot pocitace nebo si nechat vimnenit vsechny usb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wooo Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Podle mě: hardwarová chyba Odešlo napájení na USB, popř. filtr.civky na datových cestách. Občas se stane, když dojde na USB ke zkratu, že se odpálí nějaká cestička na desce. Buď do opravny, kde jsi to měl předtím a reklamovat, anebo někoho, kdo to umi s pájkou a buď vymění ty cívky anebo udělá "rekonstrukc"i cest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 kdyby šlo usb do zkratu tak ani nezapne PC vím o čem mluvím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wooo Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 PC by nezapnul, kdyby bylo USB ve zkratu permanentně...to vím. Pokud ale došlo ke zkratu krátkodobě, mohlo odejít to, co jsem psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
palos
zdar od doby co jsem měl PC v opravně, tak mi nejdou USB
nemohl by mi někdo poradit jak to oživit? v hardware to pc vidí, ale nepříjme :( (nebo jak to popsat)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.