.Den Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Prave vysla dalsi hra ze slavne japonske serie Shin Megami Tensei (i kdyz pod trochu zmenenym nazvem v japonskem originale) od firmy Atlus, tvurce uzasne serie Persona pro PS1, PS2 a PSP. Tady je GameSpot recenze: http://www.gamespot.com/ds/rpg/megamiibunrokudevilsurvivor/review.html?om_act=convert&om_clk=gssummary&tag=summary;read-review A tady americky teaser...z japonske verze Tak, ja jdu parit. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Bude ENG verze? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Uz je, GameSpot nedela recenze jinych, nez US verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Ah, nice :D Ještě si vzpomenout kde mám DS a můžu hrát xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Bojovy system vypada dost zajimave... Jakysi mix turn-based systemu a tactical jRPG. Jinak receno pohyb jako ve Final Fantasy Tactics a pri utoku se prepne obrazovka a mate k dispozici system podobny Dragon Questu, resp. Persone. ^^ A odehrava se to v Tokyu, yay! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 škoda, že mě tyhle japonské hry absolutně neberou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Atlus opet nezklamal, Devil Survivor je HC :D Jinak receno, nemuzu se dostat pres prvniho bosse. ^^ EDIT: Je kaput... Nakonec ma tato hra opravdu stejny system - nekupujete si nove veci a neoptimalizujete schopnosti, bude to permanentni game over. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Ja sem to hral a je to dost zvlastni. Nerikam spatne, ale zvlastni :) Ale na FFTA2 to teda nema. ;) Ta grafika pri bojich by mohla byt lepsi a pohyb kamery plynuly. A je to moc ukecany :D Ale jinak fajn, v drazbe se mi podarilo koupit jen jedno monstrum ze 3, doufam ze to neovlivni muj postup, jak rikas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Robot: Tak ono to neni primarne delane jako takticke jRPG, jen to ma prvky toho systemu v bojich. Jinak je to opravdu dost podobne treba prave te Persone, coz je treba zase ciste jRPG mixle mozna s necim jako SIMS, nebo k cemu to prirovnat. Proto je to taky tak ukecane, tam jde hlavne o pribeh. ^^ Na aukce pouzivam taktiku prihodit rovnou treba o stovku, a pokud nepovoli, tak prihazovat po desitkach, dokud ho nekoupim. Protoze pres Final Bid se kupuje uz dost obtizne. Ale treba uz jen na toho prvniho bosse to chce minimalne 2, nejlip vsechny 3 postavy se dvema demony a kouzly typu Dia, Bind, Agi, Bufu apod. Hra ma asi 5 endingu a udajne se velice lisi podle toho, co odpovidate, kam jdete a s kym se bavite... Zacina se mi to libit jeste vic. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Tak co, hraje to jeste nekdo? :P Ja se prave dostal do tretiho dne...je to super. :) Sorry za double post, ale kdyz nikde nikdo, tak to aspon posunu nahoru... x_x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papnet Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 kde si ji mužu stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 http://www.romulation.net/NDS/3902_-_Shin_Megami_Tensei_Devils_Survivor_(U)(OneUp).rar.html/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Tak jsem si to stáhnul... A samozřejmě že jsem se ve hře okamžitě seknul na "Snowmanovi" XD S full týmy lvl 10, ale stejně toho lvl19 bosse nedám XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Huh, mas u Wendiga lv. 10? To je mozna uz i overleveled na nej. :) Ja ho dal asi na sedmicce, nebo osmicce. Kazdopadne potrebujes asi novy demony (mas zatim jen Auction, ale vychytej nejake, ktere jeste nemas a alespon na 3 hvezdicky) a par kouzel, ziskas pres Skill Crack. Koukej taky na slabiny a zvysenou ochranu u demonu. Potom uz jen nejak chytre nastavit demony postavam (Hero je vsemocny podle toho, jak si ho udelas...doporucuju pridavat Vit a Mag, btw; Atsuro je na fyzicke utoky, Yuzu je na magicke) a zlikvidovat Wendiga okamzite, nez staci neco poradneho udelat, nebo nez k tobe staci prijit pulka ostatnich demonu. Muzes to taky vzit opacne, ze pozabijis nejdriv vse okolo, ale pak budes mit mene HP i MP, coz mi prijde zbytecne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Přes free battle a skill crack už jsem získal vše co jde :D Možná mám spíš hloupou strategii, snažil jsem se vyvažovat to aby ty týmy byly vyvážený, u Yuzu jsem přidal bojový démony a k Atsurovi nějaký kouzla, možná jsem spíš měl ještě přilepšit, tzn. opačně... Mno zkusim to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Na vyvazovani vicemene kasli, nema to moc cenu. V prvni rade jim davej schopnosti/demony podle jejich realnych skillu a to zaplnovani slabin spis nech na prebytecne ci pro nasledujici boj nezbytne skilly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.