Shifter960 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2009 Zdravim, mám problém potřebuji aby můj NTB po LANU našel sdílenou složku v PC. (V obojí je Win7) Na XP to šlo jednoduše jen dát hledat.... Ale tady nemám vůbec páru jak to udělat prosím poraďte.... Za vyřešení dám credits.... Děkuji Citovat
0 Zekeasakura Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2009 Na 2. PC musis oznacit zlozku ktoru chces zdielat. Klikni na nu pravym ---> properties ---> sharing ----> advanced sharing ---> share this folder ----> OK. Potom na tom PC vypni firewall aj vsetko co by mohlo prenosu branit. Potom na notasi otvor Computer a vlavo dole klikni na network. Tam to uz ten PC najde, napises meno a heslo a ficis :D Citovat
0 Shifter960 Odesláno Červen 26, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červen 26, 2009 Na 2. PC musis oznacit zlozku ktoru chces zdielat. Klikni na nu pravym ---> properties ---> sharing ----> advanced sharing ---> share this folder ----> OK. Potom na tom PC vypni firewall aj vsetko co by mohlo prenosu branit. Potom na notasi otvor Computer a vlavo dole klikni na network. Tam to uz ten PC najde, napises meno a heslo a ficis :D No jo !!! MOC Dík seš borec !!! pošlu nějaké credits.... Citovat
Otázka
Shifter960
Zdravim, mám problém potřebuji aby můj NTB po LANU našel sdílenou složku v PC. (V obojí je Win7) Na XP to šlo jednoduše jen dát hledat.... Ale tady nemám vůbec páru jak to udělat prosím poraďte.... Za vyřešení dám credits....
Děkuji
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.