Shifter960 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Zdravim, mám problém potřebuji aby můj NTB po LANU našel sdílenou složku v PC. (V obojí je Win7) Na XP to šlo jednoduše jen dát hledat.... Ale tady nemám vůbec páru jak to udělat prosím poraďte.... Za vyřešení dám credits.... Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Na 2. PC musis oznacit zlozku ktoru chces zdielat. Klikni na nu pravym ---> properties ---> sharing ----> advanced sharing ---> share this folder ----> OK. Potom na tom PC vypni firewall aj vsetko co by mohlo prenosu branit. Potom na notasi otvor Computer a vlavo dole klikni na network. Tam to uz ten PC najde, napises meno a heslo a ficis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Červen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Na 2. PC musis oznacit zlozku ktoru chces zdielat. Klikni na nu pravym ---> properties ---> sharing ----> advanced sharing ---> share this folder ----> OK. Potom na tom PC vypni firewall aj vsetko co by mohlo prenosu branit. Potom na notasi otvor Computer a vlavo dole klikni na network. Tam to uz ten PC najde, napises meno a heslo a ficis :D No jo !!! MOC Dík seš borec !!! pošlu nějaké credits.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shifter960
Zdravim, mám problém potřebuji aby můj NTB po LANU našel sdílenou složku v PC. (V obojí je Win7) Na XP to šlo jednoduše jen dát hledat.... Ale tady nemám vůbec páru jak to udělat prosím poraďte.... Za vyřešení dám credits....
Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.