AberF Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 sem asi natvrdlej, nebo to nechapu, ale muze mi pls nekdo vysvetlit co k tomu http://www.alza.cz/hra-pro-ps3-x-blades-royal-edition-d107757.htm vlastne dostanu navic? nikdo z Alzy mi na to neodpovedel, ale vyobrazeny je to tak ze je k tomu i celej XBOX :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Ulož si tu stránku, tak jak tam je. Objednej si to a pokud ti k tomu nedají i ten xbox360 a dvě hry, tak je žaluj za klamavou reklamu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 az zjistis jak to je dej vedet taky bych koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AberF Odesláno Červen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Ulož si tu stránku, tak jak tam je. Objednej si to a pokud ti k tomu nedají i ten xbox360 a dvě hry, tak je žaluj za klamavou reklamu:D nad tim sem taky premyslel ale maj to poreseny " Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter." " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 nad tim sem taky premyslel ale maj to poreseny " Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter."" dobre ale to se bavime o produktu a ne o darku zdarma snad ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AberF Odesláno Červen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 tak uz to mam zjistene, jsou k tomu ty dve hry na XBOX zdarma :D tak pokud mate nekdo jeste XBOX tak kupujte dokud jsou ;) snad to nekomu pomuze :) //edit - tak sem to objednal a napisu tomu obchodnikovi ze k tomu chci ten xbox, nebo to pouziju jako klamavou reklamu a uvidime, treba bude doma XBOX 360 navic :D ////edit - pro jistotu jsem si napsal o radu na Sdruzeni ochrany spotrebitelu, protoze mi do ted porad nikdo z Alzy neodpovedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AberF Odesláno Červen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 zajimava reakce - misto odpovedi tu nabidku radsi stahli nicmene tady je dukaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.