3tn!e5 Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 cawte chcem si do hry dat kod na neobmedzeny sprint ale neviem ako kod znie #SPRINT kde to mam napisat?v phone/dial ....ale ja neviem napisat ziadne pismeno nepomoze nikto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popikos Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 Mas mobil? Psal si nekdy sms? Nejsou u cisel pismenka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3tn!e5 Odesláno Září 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 jj ale to mam napisat ako 77768?alebo ako?a je nejaky kod ako nesmrtelnost??bo ked si dam parafals atak by sa hodila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 lol cheatař.....looser...pche.... myslím že popikos ti to vysvětlil....a rozum máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 lol cheatař.....looser...pche....myslím že popikos ti to vysvětlil....a rozum máš Ee, cheaty ne, to si radši udělej všechny aktivity a budeš mít lepší výdrž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3tn!e5 Odesláno Září 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 jjj ja to poviem tak ja nesom cheater len niekedy mam chut si zahrat z cheatmi ja prechadzam all hry cisto bez cheatov :pspgamer: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 jjj ja to poviem tak ja nesom cheater len niekedy mam chut si zahrat z cheatmi ja prechadzam all hry cisto bez cheatov :pspgamer: Tak to jo, to jsme na tom stejně...jinak u Saint's jsem už málem tolikrát rozstřískal ovladač, až to neni hezký :cheesygrin: Třeba když tě sejmou asi tak pět metrů před cílem v drug trafficking aktivitě :evil: :censored: :angry: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3tn!e5 Odesláno Září 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 jj najradsej by som zobral bazoku a stelil ich ale z auta sa neda a v aute si viac krity aspon ;):bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 no nevím chlapi já jsem te´d na konci The Transformers taky jsem se párkrát nasral a ne málo ale o x360 pečuju jak v bavlnce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3tn!e5 Odesláno Září 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 asi tak ja si kazdy den cistim tel chromovy kryt na mechanike :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 Tak prave som to hral, paradna hra ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 hele koupil jsem si saints row(1) ale kdyz si dam -''hitman'' mise tak mam nahore obrazek toho manika bod nim zbran a nejaky downtown ale nevim kam mam jet zkusil jsem ten downtown ale tam nic dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.