kubis1468623471 Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Ciao nedavno jsem udsud sosnul GoW a pri nekterejch ukazkach ci bojich se mi kouse... sice to trva par vterin ale je to neprijemne kdyz to pak covek ma zpomalene :D! Nevi nekdo cim to muze byt??? Hra je v .CSO! Dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Muze to být kartou ..zkousel si merit jeji rychlost? ..pokud ne pohledej tu navod (tlacitko HLEDAT) a zkus ji zmerit rychlost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 daj to do ISO pak napiš jak ti to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 to bude tim ripem stahni iso verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 to bude tim ripem stahni iso verzi RIPem to být nemůže, je to kompresí, takže použij tenhle prográmek a převed si to do ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 a kde se ti to kousá,může to být taky tím že se načítájí nový lokality,to se mi taky stávalo,že se na pár vteřin, přesně na stejných místech gow na chvíli sekalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Mě třeba u GTA:VCS pomohlo dát v hlavním menu PSPčka - select a dát tam max. takt.Pomohlo mi to,už nemám problém s FPs a se škubáním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Dej to do ISO a sekat se ti to nebude. Já mám fake kartu, měl jsem to v .ISO a nesekalo se mi to absolutně až do dohrání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 pravda hod si to cez nejakej programek do ISO jestli nepujde naformatuj kartu nebo to stahni od nekoho jiniho :cowboy: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.