marek2294 Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Mam problem ked stlacim SELECT tak sa mi neukaze VSH menu poradte prosim co je s tym a co mam robit:cry:.Mam psp 3000 a GEN-A full aj ked dam restore default setting ani tak to tam neni ked stlacim select:(.Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 kdyz das restore to default settings, tak se ti smaze GEN takze tim se ti vsh nenahodis urcite... prvni si zkontroluj jaky FW mas v psp a pokud nemas GEN tak ani VSH nehledej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek2294 Odesláno Červen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Ja mam tam 5.03 Gen-a (full) ani tak to nejde ked dam select a skusal som dat aj ten CFW enabler potom som mal uz 5.03 m33-6 a ani tak to neslo:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 tak mas podelany panel tlacitek START, HOME, SELECT, ... budes ten tistenak muset vymenit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek2294 Odesláno Červen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 tlacitka mi funguju vsetky uz som to skusal:| Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Václav Nečesal Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Tak zkus CFWEnabler 3.50 ;)8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek2294 Odesláno Červen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 to som tam daval neviem preco to zrazu nejde:cry:mne to prvy krat slo ale ked som skusal jeden plugin tak som robil vsetko podla navodu v recovery menu a teraz ked stlacim select tak mi to uz nefunguje:cry:tlacitka mam dobre tam nebude problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 to by me zajimalo kde zkousels tlacitko select... pokud to nebylo v nejake aplikaci, tak nemas jak to otestovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 a nemas to vsh nejak omylem vypnuty ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 a nemas to vsh nejak omylem vypnuty ? zajimalo by me jakym zpusobem se da VHS vypnout... jestli mi to nevysvetlis, posilam ti CERVENOU ZA SPAM! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kweensey Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Mrkni se v Recovery do Configuration a zkontroluj, jestli nemas 'Use VSH menu' na 'Disabled'.. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek2294 Odesláno Červen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 hej hej ja som to tam vypol lebo som daval plugin a tento krok som musel spravit a ked som odtial vysiel tak som sa tam uz nedostal:blink:ked som stlacil select a teraz by som to potreboval vratit ak sa to este nejak da:cry:.Mam psp 3000 takze pri zapinani drzanim R to nepojde lebo mam GEN a ked psp vypnem tak sa mi to zmaze:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek2294 Odesláno Červen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Mrkni se v Recovery do Configuration a zkontroluj, jestli nemas 'Use VSH menu' na 'Disabled'.. ;) Ja sa nemam ako dostat do recovery menu lebo mi nefunguje VSH menu:?a iny sposob uz nepoznam este ten pri zapinani ked drzim R ale sa mi zmaze Gen ked psp vypnem takze to takto nepojde:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 to je pravda, vykasli se na GEN, zkus CFWEnabler a tam v tom si to zkus nastavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kweensey Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 jj, v CFWWnableru mas Recovery (kdyz ho zapnes, tak das 'Settings') ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek2294 Odesláno Červen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 to by me zajimalo kde zkousels tlacitko select... pokud to nebylo v nejake aplikaci, tak nemas jak to otestovat pri pocuvani hudby ked stlacim select tak mi hodi zoznam mp3 takze tlacitko funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek2294 Odesláno Červen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Mne ten CFW enabler uz dako nefunguje od druheho pouzitia ked to zapnem tak mi tam ani ta stranka nenabehne iba sa to vypne ked to zapnem a v settingu mam 5.03 gen-a full ale malo tam byt m33-6 ked som tam daval cfw enabler neviem preco to takto blbne.Mozem to aj kombinovat s inymi verziami ze by som teraz skusil verziu 3.20 ja som tam hned dal tu najnovsiu 3.50:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 jj, dej tam tech verzi vic, pak ti to pojede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek2294 Odesláno Červen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 potrebujem poradit idem tam nahodit ten CFW 3.20 ale mam tam na vyber Flash and Start to je v pohode dalej je tam Changelog aj to je dobre a dalej je UNINSTAL to ma uz sere lebo na obrazku to neni a este je tam exit:cry:.Mam psp 3000 a este nieco je zmenene v 2 riadku v lavo kde je Custom Firmware loaded ja mam NO a malo byt YES:roll:.Mam to flashnut?Cele je to cudne uplne ine je to nez na obrazku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 potrebujem poradit idem tam nahodit ten CFW 3.20 ale mam tam na vyber Flash and Start to je v pohode dalej je tam Changelog aj to je dobre a dalej je UNINSTAL to ma uz sere lebo na obrazku to neni a este je tam exit:cry:.Mam psp 3000 a este nieco je zmenene v 2 riadku v lavo kde je Custom Firmware loaded ja mam NO a malo byt YES:roll:.Mam to flashnut?Cele je to cudne uplne ine je to nez na obrazku Jo nech to flashnout, jinak potom to spust znova najed do configuration a tam use vshmenu dej na enabled,pak v klidu muzes zase prejit na gen-a :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek2294 Odesláno Červen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 ide to dakujem Vam:thumbup::thanks: vsetko v pohode VHS menu funguje len tam neni recovery menu ale sak je v CFW takze srat na to:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 no v CFWenableru ani nema bejt recovery, ja tam misto toho to nastaveni kdyz zapnes ten cfwenabler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marek2294
Mam problem ked stlacim SELECT tak sa mi neukaze VSH menu poradte prosim co je s tym a co mam robit:cry:.Mam psp 3000 a GEN-A full aj ked dam restore default setting ani tak to tam neni ked stlacim select:(.Dakujem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
21 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts