Horrda Odesláno Duben 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 Nevi nekdo kam nakopirovat .3gp videa?Ja jsem to zkousel nakopirovat do slozky video a nic se mi v xmb neukazalo.A v topicu pro zacatecniky jsem cetl ze cf 3.03 OE-C ty .3gp videa podporuje.pls pomocte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Duben 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 Kdyby sis upravil název topicu tak by ti určitě nekdo pomohl takleh vúbec není vidět o co jde. Zkus taky hledání........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Duben 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 Já sem do pspčka taky chtel rvát 3gp ale neslo to...musíš si to dát do pspvideoexpres nebo tak prekonvertovat a pak to pude..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Tony.D Odesláno Duben 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 a zkoušel si to do obou složek videa???? sou tam dvě myslim jedno na MP4 (100MVN01) a druhý va AVC nebo ATRAC (100ANV01) nebo tak nějak je ten formát... a pak to video ASI musí mít nějakej název třeba když to máš v MP4 tak to musí mít názvy jako M4V10009.MP4 nebo M4V10119.MP4 prostě nějaký čísla....tak to zkus co to udělá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Horrda Odesláno Duben 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 jo uz jsem to zkusil a jde to ja sem si to zmenil na mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Tony.D Odesláno Duben 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 nj to je lepši bych řek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Horrda Odesláno Duben 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 ja taky.Dal jsem to do programu a ono mi to pak samo nakopcilo do ty slozky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Horrda
Nevi nekdo kam nakopirovat .3gp videa?Ja jsem to zkousel nakopirovat do slozky video a nic se mi v xmb neukazalo.A v topicu pro zacatecniky jsem cetl ze cf 3.03 OE-C ty .3gp videa podporuje.pls pomocte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts