zajda1995 Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2009 prosím vás, mohl byste mi někdo poradit jak zjistit zabezpečení wifi na počítači?? Citovat
0 zajda1995 Odesláno Červen 27, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červen 27, 2009 prosím vás, mohl byste mi někdo poradit jak zjistit zabezpečení wifi na počítači?? jestli mě teda chápete(jsem v tomhle opravdu nezkušený) prostě stručně...potřebuju se připojit s psp k internetu přes wifi a nwm jak zjistit to zabezpečení Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Červen 27, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 27, 2009 Zjistis ho od toho kdo to heslo vi a nebo pokud si ho zapomel restartuj router :) Citovat
0 sasa.lohr Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2009 jestli jsi chtel vedet tohle: nikomu se do wifi site nenabouras(pokud ji ma zabezpecenou xD) pokud nebudes znat heslo a zadny program na zjisteni klicu wifi neni! bohuzel Citovat
0 Mačo Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2009 jestli jsi chtel vedet tohle: nikomu se do wifi site nenabouras(pokud ji ma zabezpecenou xD) pokud nebudes znat heslo a zadny program na zjisteni klicu wifi neni! bohuzel a aircrack je k cemu ??? Citovat
0 jakub129 Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2009 a aircrack je k cemu ???nooo on ale nefunguje né? Teda alespon mne nesel :cheesygrin: Citovat
Otázka
zajda1995
prosím vás, mohl byste mi někdo poradit jak zjistit zabezpečení wifi na počítači??
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.