zajda1995 Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 prosím vás, mohl byste mi někdo poradit jak zjistit zabezpečení wifi na počítači?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zajda1995 Odesláno Červen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 prosím vás, mohl byste mi někdo poradit jak zjistit zabezpečení wifi na počítači?? jestli mě teda chápete(jsem v tomhle opravdu nezkušený) prostě stručně...potřebuju se připojit s psp k internetu přes wifi a nwm jak zjistit to zabezpečení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Zjistis ho od toho kdo to heslo vi a nebo pokud si ho zapomel restartuj router :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 jestli jsi chtel vedet tohle: nikomu se do wifi site nenabouras(pokud ji ma zabezpecenou xD) pokud nebudes znat heslo a zadny program na zjisteni klicu wifi neni! bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mačo Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 jestli jsi chtel vedet tohle: nikomu se do wifi site nenabouras(pokud ji ma zabezpecenou xD) pokud nebudes znat heslo a zadny program na zjisteni klicu wifi neni! bohuzel a aircrack je k cemu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakub129 Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 a aircrack je k cemu ???nooo on ale nefunguje né? Teda alespon mne nesel :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zajda1995
prosím vás, mohl byste mi někdo poradit jak zjistit zabezpečení wifi na počítači??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.