Pitrisss Odesláno Duben 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 Mam hru pilot academy kdyz ji pustim tak de normalne ale jak chci letet tak se mi to sekne nevite nekdo proc a pripadne co s tim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Duben 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 mozno mas zle iso/cso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Duben 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 yo to bude tim,ja to mam taky tuhle hru a de mi to v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrisss Odesláno Duben 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 nemam stahoval sem 2x kazdy z neceho jineho a furt to same nevite jestli se nema neco prehodit v recovery menu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 Mám ten samej problém. Stáhnul jsem postupně všechny různé verze od různých uploaderů a i u těch, kde bylo uvedeno, že jsou odzkoušeny a funkční na mém CF 3.40 OE-A, se při loadingu seknuly. Hra najede, menu najede, vše můžu nastavit, ale jakmile chci začít hrát, tak se to sekne, PSP nereaguje a musím natvrdo vyndat baterku. Nevíte někdo co s tím ? Myslím kromě DG na jinej CF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 Nikdo neví ??? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekron Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 musim nechat ze ja som tuto hru dohral na 3.03 OE (mozno aj nizsom) jedna z naj hier ... cim to je ze ti to nejde nemam potuchy skus nizsi firmware... hadam pomoze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 musim nechat ze ja som tuto hru dohral na 3.03 OE (mozno aj nizsom) jedna z naj hier ... cim to je ze ti to nejde nemam potuchy skus nizsi firmware... hadam pomoze... Díky, DG pomůže určo, tim jsem si jistej, jinak to asi nepůjde. Takže to zkopnu na 3.03 OE-A a uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 kua ja mel taky takovej problem ale uz si nevzpomenu jak se to vyresil :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hat323 Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 me to tam zase pise nejakou chybu kdyz to spustim!!! bych brečel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.