Gegecko Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Hojte hraju tuhle hru a sekl jsem se v tomhle místě nazačátku mise na lodi nevim kam jit..urcite jsem jenom neco prehlidl pls poradte děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Zkus zadat nazev te mise na youtube mozna ji tam nekdo dal jak se ma projet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 bud tam musíš přes nebo skrz nějakej kontejner myslim nebo je tam někde mezera mezi kontejnerama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gegecko Odesláno Červen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 jj díky byla tam mezera ale teda jsem ji vubec nevidel a musel jsem tam vyskocit dvojte jinak to neslo..a hura :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Gegecko
Hojte hraju tuhle hru a sekl jsem se v tomhle místě nazačátku mise na lodi nevim kam jit..urcite jsem jenom neco prehlidl pls poradte děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts