naushika Odesláno Duben 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 ahoj jakou homebrew aplikaci potrebuju abych na fw 2.71 rozjel dema pro novejsi fw? aniz bych upgradoval diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Duben 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 nejlepsi bude kdyz downgradujes a paksi tam hodis nekterej z custom firmwaru... mrkni do topicu pro zacatecniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 naushika Odesláno Duben 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 ne to nechci jeste bych to nejak podelal a co potom navic mi to prijde zbytecny na 2.71 fungujou isa perfektne slo mi jen o to ze tu mam par dem a pise mi to ze jsou pro novejsi FW tak jestli to jde nejak obejit pres devhook nebo tak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Duben 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 proc to udelat jednoduse kdyz to de slozite - proc zbytecne lepsi fw kdyz se muzes srat s devhookem .. ze ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
naushika
ahoj jakou homebrew aplikaci potrebuju abych na fw 2.71 rozjel dema pro novejsi fw? aniz bych upgradoval
diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts