maxim Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Dnes jsem synovi koupil PSP 2004 a potřeboval bych ho nějak připojit k TV, aby si mohl hrát na televizi. Jenže jsem z toho úplně vedle. Netučím jaký kabel si mám pořídit. Dál nechápu jak upravit PSP abych mu mohl stáhnout nšjakou hru ( třeba i DEMO ). Mám verzi fw 4.01 může mi prosím někdo dát nějaké rady ? Moje ICQ je 496505020 a nebo mail . děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Iso hra ( full hra ) nejde na tomhle firmwaru... Dema jsou na stažení skoro všude na stránkách o PSP, stačí použít Google.. Demo hra se vloží na paměťovou kratu g:/ms0/PSP/game.. A Kabel k připojení k TV, jsou dva, jeden je jen na hudbu, obrázky a videa v televizi a ten druhý na všechno + ještě hry.. Stačí si najít AV kabel, a je to ten dražší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yankee- Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Kabely: http://console-forum.net/showthread.php?t=14731 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 a nahraní stažených her (iso) http://console-forum.net/showthread.php?t=56830 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mhonty Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Ahoj fm 4.01 se dá přenastavit plnou hru stáhnout nejde pokud nemáte dejme tomu psp flashlí na 3004 už je také emulátor na plné hry jde o to jestli vaše 2000 má pandořinu skříňku jestli ne dá se koupit pandora battery a jednoduše s návodem flashnout nebo jde i přes www.psp-novinky.cz a najděte si složku Chickhen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.