Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

amatér s PSP 2004 potřebuje poradit.

maxim

Recommended Posts

Dnes jsem synovi koupil PSP 2004 a potřeboval bych ho nějak připojit k TV, aby si mohl hrát na televizi. Jenže jsem z toho úplně vedle. Netučím jaký kabel si mám pořídit. Dál nechápu jak upravit PSP abych mu mohl stáhnout nšjakou hru ( třeba i DEMO ). Mám verzi fw 4.01 může mi prosím někdo dát nějaké rady ?

Moje ICQ je 496505020 a nebo mail .

děkuji moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Iso hra ( full hra ) nejde na tomhle firmwaru... Dema jsou na stažení skoro všude na stránkách o PSP, stačí použít Google.. Demo hra se vloží na paměťovou kratu g:/ms0/PSP/game.. A Kabel k připojení k TV, jsou dva, jeden je jen na hudbu, obrázky a videa v televizi a ten druhý na všechno + ještě hry.. Stačí si najít AV kabel, a je to ten dražší..

Odkaz ke komentáři

Ahoj fm 4.01 se dá přenastavit plnou hru stáhnout nejde pokud nemáte dejme tomu psp flashlí na 3004 už je také emulátor na plné hry jde o to jestli vaše 2000 má pandořinu skříňku jestli ne dá se koupit pandora battery a jednoduše s návodem flashnout nebo jde i přes www.psp-novinky.cz a najděte si složku Chickhen.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu