Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

režim spánku nejde

rygi

Otázka

zdar všem mam problém mam Os win xp sp1,MB:msi kt4ultra 400,hdd 80g pro spánek tam je dost místa,ram:kingston ddr 1gb úplně nová. V ovládacích panelech mam samozřejmně nastavnou podporu režimu spánku v biosu mam nastavený acpi na s3/str mell jsem tam i s1.protě ve win dám alt+f4 zmáčknu shift a dám režim spánku.Napíšeto příprava do režimu spánku.Potom to napíše režim spánku naběhne taková lišta a komp se vypne pak ho zapnu. napíšeto obnovení činnosti windows a pod tim lišta která nabíha.Až doběhne do konce pc se restartuje z ničeho nic proběhnou všechny kontoly a pak mi to dá na výběr 1)odstranit obnovovací data a postupte k nabídce spuštění windows 2)pokračovat k restartování systému dám to 1 naběhne znovu sytém ale nemam tam uložené co sem dělal prředtim.dám to 2 znovu se restartne a běží dokola napíše to znovu bod 1 a 2.byl by někdo ochoten mi pomoct prosím za každou radu předem děkuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zdravím...

to, že se ti restartuje PC pří probouzení ze spánku je tím, že to vyhodí BSOD...(blue screen)

Nejlepší by bylo nainstalovat SP2 a hned po instalaci vypnout Aktualizace systému ( je to potřeba, pokud máš "neoriginální XP").

Pokud nepůjde režim spánku ani s nainstalovanými SP2, bude třeba zjistit, jakou chybu systém zobrazuje na blue screenu.

První ale vyzkoušej ty SP2 a pak dej vědět, jestli se to vyřešilo.

Odkaz ke komentáři

• 0

... neni treba vypinat aktualizace - ba naopak.. je to nejvetsi demence..

.. staci pouzit WGA fix .. najdes to na googlu nebo primo zde na cf.. v nejakem topicu jsem hazel link

.. obsah v BSOD zjistis tak, ze v ovladacich panelech > system zakazes aut. restart pri chybe.

Odkaz ke komentáři

• 0

Sry za OT:

Vím, že vypínat aktualizace je blbost..ale u "černých" XP se to oplatí...

WGA fix a podobné "cracky" jsou sice hezká věc. ale řeší to, jak se obejde aktivace a doba na bezplatné 30-ti denní odzkoušení. XP jedou plnohodnotně, ale dříve nebo později si Win stáhne z aktual. serveru program na ověření Product key -- a z 99,9 % vyhodnotí Product key jako již několikrát použitý nebo jako chybný...a Win jsou zase "nepoužitelné". A tak pořád dokola...

S aktualizacemi souhlasím...dělat co nejčastěji...ale když už, tak ručně ( a nikdy nestahovat aktualizaci KB905474)

Odkaz ke komentáři

• 0
Sry za OT:

Vím, že vypínat aktualizace je blbost..ale u "černých" XP se to oplatí...

WGA fix a podobné "cracky" jsou sice hezká věc. ale řeší to, jak se obejde aktivace a doba na bezplatné 30-ti denní odzkoušení. XP jedou plnohodnotně, ale dříve nebo později si Win stáhne z aktual. serveru program na ověření Product key -- a z 99,9 % vyhodnotí Product key jako již několikrát použitý nebo jako chybný...a Win jsou zase "nepoužitelné". A tak pořád dokola...

S aktualizacemi souhlasím...dělat co nejčastěji...ale když už, tak ručně ( a nikdy nestahovat aktualizaci KB905474)

Blblost.. s WGA fixem jsem si schvalne stahl i tu aktualizaci, co checkuje product key a vyhodnotilo mi ho to ok - stejne jako kdyz stahuju neco z m$ serveru a chce to overeni - na to prave ten WGA fix je, vis? :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Já to vím moc dobře, na co to je. A asi to víš i Ty, když to tak zastáváš. Tenhle nástroj ale akorát odstraní Windows Genuine Advantage, ale nezlegalizuje Win.

To, co popisuješ ty se stane v jednom případě--že číslo, které je použité, popř. integrované v instalaci XP ještě není profláklé v databázi Microsoftu. Potom ti to bez problémů projde verifikací a máš vyhráno. To jo.

Ale jestli chceš, pošlu ti pár čísel, a nainstaluj si s nimi Win, použi ten WGA fix ,zapni aktualizace a počkej pár dní. Uvidíme kdo má pravdu...

Nehledě na to, že ten WGA fix je starý jak "metuzalém" a Windows Genuine Advantage je aktualizovaný podle Microsoftu každé dva měsíce.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu