FlashCZ Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Ahoj. mám přání. Chci si nechat flashnout Xbox360 ale docela dost často hraju na Live s kámošema. Mohl by mi někdo napsat co a jak dělat či čemu se vyhnout abych nedostal ban na konzoli? Díky moc za jakoukoliv radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawerker Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Stačí hledat tady je to docela dobře spracované. http://console-forum.net/showthread.php?t=57624 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FlashCZ Odesláno Červen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Aha moc díky. I když je to celkem novej příspěvek a asi se teda pletu tak jsem myslel že pro ČR už vyšlo nějaké opatření hrát oficiálně na live. Jinak tedy jsem se dozvědel to že pokud se budu řadit do skupiny 1 a budu pálenky hrát jen offline a hry co hraju s kámoši si koupím tak by se mi teoreticky nic stát nemělo. A sem tam si jednu hru koupit neni tak hrozný jako si kupovat všechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts