espézetka Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Ahoj, píše mi to http://screenshot.cz/1VKY/ ... Díky za odpovědi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 co s tym, nerozumies tej vete alebo v com je problem? pise ti to ze momentalne je slaby GPS signal a navigacia zacne az ked bude lepsi GPS signal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 tak tak....len chvilu pockaj a naskoci ti signal ;) uvidis to na hornej liste....cervena s napisom GPS sa zmeni na ciernu s rychlostou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Červen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 J díky, a můžu se zeptat neplatím nic za internet nebo tak ? Btw. nikde tam nemám nemám na horní liště červené GPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Tak já mám problém úplně stejný - zadám adresu, kam chci jet, kliknu na start navigation a i když nechám v tomhle stavu hodinu, tak se mi žádný signál nenačte... Nevím čím to je. U navigace, co mám od Mia, také chvíli trvá nalezení signálu, ale hodina mi přijde trošku moc a i tak to nic nenajde :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Červen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 No, už tomu programu přestávám věřit. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Taky mám stejnej problém, GPS se mi nechytne, zkusím to ještě zítra po městě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mladej Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 funguje to teda nekomu? me to taky takhle zustane :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 nainstaluj Sygic a mas po probleme ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Jestli tu nekteri zkousite tu navigaci doma tak se ani nedivim ze vam to nic nechytne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mladej Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Jestli tu nekteri zkousite tu navigaci doma tak se ani nedivim ze vam to nic nechytne :D nefunguje mi to ani v aute, ani kdyz jdu pesky, ani kdyz stojim venku...proste nikdy :( jenom mi to zustane u ty hlasky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 skusali ste najprv zapnut Maps a nechat sa lokalizovat? a potom spustit Navigon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.