Rhythm Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Jaký je rozdíl??? já mám pocit že tyhle hry se lišej pouze v názvu, nebo v čem?:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 MAJ GAT! MONSTRA: Queen Vespoid Green Congalala Purple Daimyo Hermitaur Hypnoc Volganus Narugakuruga Yamatsuki Ucalumbas Mapy: nove: Tower + vsechny z MHF1! Herorank az do 9lvl... z toho vypliva novy zbrane, sety, questy... jeste nejaka podpora s PS3 bo co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 monster hunter unite je prelozeny monster hunter 2G,optoti 2 je tam vic monster,veci,questu,muzes mit vetsi HR...jinak zbytecnej topic!o MHF je tu dost topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
opqr235 Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 http://www.nikeshoxnz.comnike shox nznike shox nz womennike shox nz men Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 jenomze zadnej nevysvetluje v cem je rozdil ty chytraku:dozey: jenom este pls co je Hero Rank? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 jenomze zadnej nevysvetluje v cem je rozdil ty chytraku:dozey: jenom este pls co je Hero Rank? :D bez urazky, ale muj topic vysvetluje naprosto vsechno, takze je asi chyba lidskeho faktoru na tve strane (asi si proste blbej), takze nechapu co resis... Hero Rank (neboli HR), je rank, kterej se ti zvysuje, kdyz delas questy v Gathering Hall (neboli GH). Cim vyssi rank, tim tezsi questy a monstra... => silnejsi zbrane a armory po zabiti techto monster :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mello Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Hele dnes jsem pustil MHFU a neni zde vyrazne prekopana zbroj? Nevidim ted kvuli sve zbroji mapu a navic je vsechna zbroj vyrazne slabsi... V MHF2 jsem mel defense neco kolem 820 a v MHFU se stejnou zbroji jen 200 a neco. Da se to tam necim novym nejak zvysit, nebo proste v nove verzi je mensi amor a hotovo? A pak jsem v jednom tutorialu cetl neco o skillech pro zbrane apod. Jenze nikde nebylo napsano jak ho ziskat, nebo co to je... Poradi nekdo? Predem diky za odpoved... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 bez urazky, ale muj topic vysvetluje naprosto vsechno, takze je asi chyba lidskeho faktoru na tve strane (asi si proste blbej), takze nechapu co resis...Hero Rank (neboli HR), je rank, kterej se ti zvysuje, kdyz delas questy v Gathering Hall (neboli GH). Cim vyssi rank, tim tezsi questy a monstra... => silnejsi zbrane a armory po zabiti techto monster :) teda jako bez urazky jo,ale hloupej si spis ty,ja reagoval na prispevek pod tebou,na ten jak tam je ze tohle je zbytecnej topic....:roll::dozey: jinak diky za vysvetleni co je HR.....:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.