Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Padání Pc

Checkino

Otázka

zdrawim:bash:potřebuju radu od velkých mistrů:cheesygrin: ....takže když sem na pc tak de všechno oki ae občas mi pc proste spadne hodí to modrou obrazovku tam to piše takový ty blbosti:cheesygrin: každej to zna podle mě.. dřív to dělal třeba jednou za tejden ae teď mi to pada třeba i 4x denně hlavně když sem na netu.... můj pc už je par let starej ae jestli to de nějak zpravit:cheesygrin: byl bych vděčnej pc mi musí jeste par měsíců vydržet tak pls poradte:roll: ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Znáám....je to tím že už je starej a on se moc zahřeje a vyhodíí to tu modrou obrazovku..stím nic neuděláš..nebo jedině kdyby jsi se snažil...aby to nějak hodně větralo...nic vííc...:)

oki oki:cheesygrin: asi otevřu okno :cheesygrin: aspoň trochu to větrat bude:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 0
zdrawim:bash:potřebuju radu od velkých mistrů:cheesygrin: ....takže když sem na pc tak de všechno oki ae občas mi pc proste spadne hodí to modrou obrazovku tam to piše takový ty blbosti:cheesygrin: každej to zna podle mě.. dřív to dělal třeba jednou za tejden ae teď mi to pada třeba i 4x denně hlavně když sem na netu.... můj pc už je par let starej ae jestli to de nějak zpravit:cheesygrin: byl bych vděčnej pc mi musí jeste par měsíců vydržet tak pls poradte:roll: ....

tahle modra obrazovka muze znamenat vic erroru ale jak uz psal james vetsinou je to tim ze se jeden z komponentu prehreje...(u my mlady se to stavalo taky ale ta mela debilni tichej komp takze byl jak vodotesnej a malo vetranej)zkus ho otevrit a zkontroluj nejakym programem teploty(napr everest)

Odkaz ke komentáři

• 0
tahle modra obrazovka muze znamenat vic erroru ale jak uz psal james vetsinou je to tim ze se jeden z komponentu prehreje...(u my mlady se to stavalo taky ale ta mela debilni tichej komp takze byl jak vodotesnej a malo vetranej)zkus ho otevrit a zkontroluj nejakym programem teploty(napr everest)

oki ....jen takova blba otazka :cheesygrin: kolik by mela mit stupňů zakladni deska a CPUčko??:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 0

zkus ten pocitac otevrit vysat prach, vycistit registry (ccleaner), proskenovat pocitac antivirem.

btw. anonymous_: docela zavidim nam asi pred dvouma tydnama zacala blbnout zakladka v pocitaci starym asi 5let, na compu starem 3roky odesla grafika a na notasovi starem 12 let odesel hdd a na pocitaci starem 7 let odesel take hdd

Odkaz ke komentáři

• 0

no ja dneska taky rozchodil pentimu III (coš tomu bude taky neco kolem 11let)(chtel sem na ni rozjet windows 7 nekdo to rozjel tak sem to chtel zkusit)

tak ted už k témat

mozna by bylo dobre tu "chybu" vyfotit (většinou tam píše kdo to způsobuje (jaký HW). U notebooku HP se to stávalo (z vlastní zkusenosti mimu kamosovi to delalo porad), ale když v biosu vypl nějakej SATA něco tak to přestalo.

No ale když je ten tak strej komp tak předpokládám ze HDD nebude přez SATA ale bude přez IDE.

Odkaz ke komentáři

• 0
no ja dneska taky rozchodil pentimu III (coš tomu bude taky neco kolem 11let)(chtel sem na ni rozjet windows 7 nekdo to rozjel tak sem to chtel zkusit)

tak ted už k témat

mozna by bylo dobre tu "chybu" vyfotit (většinou tam píše kdo to způsobuje (jaký HW). U notebooku HP se to stávalo (z vlastní zkusenosti mimu kamosovi to delalo porad), ale když v biosu vypl nějakej SATA něco tak to přestalo.

No ale když je ten tak strej komp tak předpokládám ze HDD nebude přez SATA ale bude přez IDE.

oki ja ti ji vyfotim ale mam takovej pocit že sou to Ramky mam dvě a asi si moc nesedli holky no:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 0

otevrit pc, poradne vyfoukat - jdi s tim ven, jelikoz je to dedek tak tam budou nehorazny chomace bordela ;)

az to vyfoukas, tak zkus nejak treba steteckem vycistit vetraky, zebra u chlazeni atp

ujisti se jak to zapnes ze ti treba nejaky vetrak nezdechl uplne :D

ani nezkousej nejaky regcleaner atp, pokud to takhle funguje par roku tak proste format bude nejlepsi reseni

nekompatibilitou ramek to muze byt tez, zkus jen jednu a uvidis, kazdopadne tim cistenim pc a formatem chod tveho pc urcite nezpomalis ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu