Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pomsta ,-)

Badicots

Recommended Posts

xD xD xD

Teď chytám záchvaty,mi doma říkáme zničit krtka jako zničit zrádce ve vlastních řadách xD Bylo to myslím i MI2.

Teď mněl už v sobě jednu láhev gutalaxu xD velmi zajímavé to bylo doma za dveřma záchodu xD xD xD xD

Máte někdo nějaký dobrý nápad ještě?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud si v jeho bliskost ak mu dej ruku do vlažne vody když bude spat pak taky exsistuji takove smradlave bombičky jedna stači na celi vagon mam odskoušeno xD akorad mu ji zasuneš do zadni kapsy a jak sedne je sranda nebo spíše smrad a pokud maš velkej vztek tak vzit paintbolku počkat si až někam pujde v pěknych hadrech a pěkně to do něj nasipat ale musiš se dobře schovat pak dale je dobra sirka do zvonku ale musiš to udělat k včeru a třeba 3x po sobě když pokažde bude muset sejít dolů taky ho to nesere ale těhle vtípku je dost

Odkaz ke komentáři

• 4 years later...
:D tady: http://dealextreme.com/details.dx/sku.8570

dupneš nato, ono se to nafoukne, pak to zahodíš a ono to bouchne:D:D a strašně to smrdí. Mám to odskoušené:D

Tenhle člověk ví o čem mluví :D smrdí to opravdu ohromným způsobem...ve třídě jsme to kdysi větrali celou hodinu a když jste udělali krok od okna směrem do třídy, tak to bylo na zvracení :blejt:

A jinak co se svědícího prášku týče, kdysi jsem ho kupoval v ptákovinách, a časem se mi osvědčil můj vlastní který si snadno vyrobím doma a nestojí mě to ani korunu :) ...a účinost?: vynikající :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu