Badicots Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Chtěl jsem Vás porposit,jestli by jste mi nemohli pomoc nalést nějaký dobrý svědící prášek a nebo něco zajímavého,ale aby nešlo poznat že to někdo dělá,třeba nějaké silné projímadlo na e-shopu,dám fanks,ale až zítra můžu jen 10 za den xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys129 Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 čus tady máš ten svědící prášek... http://www.ptakoviny.biz/index.php myslím že by se tam našlo i projímadlo .),maj tam všechny hovadiny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badicots Odesláno Červen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Tam už jsem byl,ale psali tam,že to nefunguje,zkuste se podívat ještě jinde :-) Fanks dám...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Kup si normálně v lékárně Gutalax a pak trochu přežeň dávkování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badicots Odesláno Červen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Ještě něco zajímavého xD Beru i jiné nápady.... Úkol:zničit krtka xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 jestli chceš zničit krtka tak bych ho vytopil :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 nasyp mu tam prach z petard ale hodne a pak to zapal a nasledne vytop kamos tohle udelal a mel klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 jestli chceš zničit krtka tak bych ho vytopil :cheesygrin: Ja chci znicit ucitele. nasyp mu tam prach z petard ale hodne a pak to zapal a nasledne vytop kamos tohle udelal a mel klid Fuj... snad neco lidskeho ne? Co ultrazvuk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 My vzdy strcime do diery flasu od piva. Robi to hluk a vyzene ho to. Jeden uz nechcel ist tak sme pripojili hadicu na vyfuk od traktoru a pichli sme to do diery. Zabilo ho to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 k té vodě..... Ale oni plavou, se zakloněnou hlavou prsa nebo znak, ano je to tak. :D:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 k té vodě..... Ale oni plavou, se zakloněnou hlavou prsa nebo znak, ano je to tak. :D:wohow: tak místo vody tam dát benzín :D a udělat mu tam ohniště:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badicots Odesláno Červen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 xD xD xD Teď chytám záchvaty,mi doma říkáme zničit krtka jako zničit zrádce ve vlastních řadách xD Bylo to myslím i MI2. Teď mněl už v sobě jednu láhev gutalaxu xD velmi zajímavé to bylo doma za dveřma záchodu xD xD xD xD Máte někdo nějaký dobrý nápad ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 :D tady: http://dealextreme.com/details.dx/sku.8570 dupneš nato, ono se to nafoukne, pak to zahodíš a ono to bouchne:D:D a strašně to smrdí. Mám to odskoušené:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badicots Odesláno Červen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Njn,ale já potřebuji jednomu člověku z rodiny(po rozvodu bývalé) peklo,a todle moc nepomůže.....xD (PS:už má ve spodním prádle svědící prášek xD to bude taky zajímavé xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Lol ty si brutalny :D Vypchaj mu vacky na vsetkom obleceni pouzitymi kondomami :) Alebo mu daj do postele pod plachtu balon s farbivom. Sry ale v pomstach niesom moc kreativny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 pokud si v jeho bliskost ak mu dej ruku do vlažne vody když bude spat pak taky exsistuji takove smradlave bombičky jedna stači na celi vagon mam odskoušeno xD akorad mu ji zasuneš do zadni kapsy a jak sedne je sranda nebo spíše smrad a pokud maš velkej vztek tak vzit paintbolku počkat si až někam pujde v pěknych hadrech a pěkně to do něj nasipat ale musiš se dobře schovat pak dale je dobra sirka do zvonku ale musiš to udělat k včeru a třeba 3x po sobě když pokažde bude muset sejít dolů taky ho to nesere ale těhle vtípku je dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Halt Odesláno Září 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2013 :D tady: http://dealextreme.com/details.dx/sku.8570dupneš nato, ono se to nafoukne, pak to zahodíš a ono to bouchne:D:D a strašně to smrdí. Mám to odskoušené:D Tenhle člověk ví o čem mluví :D smrdí to opravdu ohromným způsobem...ve třídě jsme to kdysi větrali celou hodinu a když jste udělali krok od okna směrem do třídy, tak to bylo na zvracení :blejt: A jinak co se svědícího prášku týče, kdysi jsem ho kupoval v ptákovinách, a časem se mi osvědčil můj vlastní který si snadno vyrobím doma a nestojí mě to ani korunu :) ...a účinost?: vynikající :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.