Z4ck Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 chci se zeptat jestli jsou nejaky CTF packy na 5.50GEN-A(full), nebo jestli ne, a taky jestli je nejaky poradny VSH... to zakladni mi nestaci....:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Ctf témata jsou třeba na psp.novinky.org http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009060024 A s tim VSH menu nevim, viděl jsem jenom na 5.02 GEN-A Jinak nechápu proč všichni updatujete na 5.50 GEN-A, 5.00 m33 je mnohem lepší, je na to plno pluginů, ctf témat, je kvalitní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Z4ck Odesláno Červen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 njn :D jen sem to chtel skusit :D :D a ty psp.novinky.org sem se dival uz pred tim, neni vic nez 3 :D ? premejslym na navrat do m33 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Z4ck
chci se zeptat jestli jsou nejaky CTF packy na 5.50GEN-A(full), nebo jestli ne, a taky jestli je nejaky poradny VSH... to zakladni mi nestaci....:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts