bigdzony Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 cau mam hru PURE (ctyrkolky), vzdycky kdyz ji spustim hrozne dlouho cekam nez se mi nacte menu. A pak vzdy kdyz je "loading" cekam jeste dele, nekdy musim dat hru na plochu pomoci Alt + tab. a pockat az se hra nacte. Nevite nekdo co mam delat?? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fallout Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Spatny download, slabé PC. EDIT : bud stahni znovu, nebo ji odinstaluj a znovu nainstaluj. PS: jakou mas konfiguraci PC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 mne na mojom C2D E4600 aj kamošovi na Athlon 6000+ to loaduje tiež pomerne dlho :) myslím že môžem povedať že dlhšie ako na GTA IV :D neviem ...možno je to len tou hrou ..ale viac ako minútu nečakám ...tak 40-50sekúnd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Mě to loadinguje tak dlouho a mám 4 jadro a 4 GB ramky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 je to prostě na dýl...a mě to odradilo a odinstaloval jsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 potvrzuji, PURE na PC ma desne dlouho lading snad v kazdy fazy hry, kdy se na obraze objevi LOADING :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.