pyty Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Zdravim, Stahl jsem tuto hru a nainstaloval na druhem pc(win Vista) po spusteni hry blika obrazovka...Co s tim?zkousel jsme reinstal a i jiny crack i zmnenu rozliseni...Co s tim???Díky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 jak změnu rozlišení,takže ses do hry dostal?Jinak já mam tyk vistu a vše mi jelo upe v poho,dal sem crack a jelo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 treba spatne ovladace na grafice... zkus nainstalovat novejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pyty Odesláno Červen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 jj dostal ale kdyz jsi zapnu blika obrazovka a objevuji s etam pismenka(abeceda pismen GTA Sa) a bklika to znovu sem zkousel reinstal a dela to porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Badicots Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Mně jde na vistách gta sa v poho,ale zkus nastavit komtabilitu na xp a nebo stáhnout hru od jinud........... Problém je nejspíše ve hře..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Za 1 . Zkus dát rozlišení na plno Za 2 . Zkus novější ovladače grafické karty Za 3 . Stáhni hru od jinud Za 4 . Nevím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 tky bych doporucil znova stahnout hru od jinud jo a tu kompabilitu zkus dat na spousteci ikonu co je v programu files pravim klikni dej vlastnosti a kompabilita a nastav to ruzne zkus to prolezt me to pomohlo kdyz sem spoustel na vistach 3ds max pohral sem si s tou kompabilitou a ok vse ok..jinak nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pyty
Zdravim,
Stahl jsem tuto hru a nainstaloval na druhem pc(win Vista)
po spusteni hry blika obrazovka...Co s tim?zkousel jsme reinstal a i jiny crack i zmnenu rozliseni...Co s tim???Díky za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.