Po nějaké době používání bezdrátové sítě pomocí USBklíčenky sem se rozhodl přejít na router (kvůli tomu že mi nemuze běžet pořad PC) a Vás prosím o pomoc s výběrem toho správného routru (moc se v nich nevyznám :ziped: ).
Mé požadavky sou následující: :arrow:
1)Musí zvládat propojení 10počítačů pomocí bezdrátové sítě, tak aby bylo možno kopirovat data z jednoho PC na druhý (to snad zvládá každý :roll: )
2)Jednoduché nastavení, které zvládnu i já
3)Zabespečení WPA nebo lepší
4)Minimálně 2x konektor RJ-45 (neboli LAN 10/100Mbps)
5)A jeden vsup pro internet (internet bude přez LAN kabel), který bude následovně sdílen pomocí ostatních portu (LAN+WLAN)
6)A nezanedbatelný parametr je cena: +-800Kč :!:
Předem děkuji Vám všem, kteří mi nějak pomůžete :idea:
Otázka
Dark_user
Zdravím,
Po nějaké době používání bezdrátové sítě pomocí USBklíčenky sem se rozhodl přejít na router (kvůli tomu že mi nemuze běžet pořad PC) a Vás prosím o pomoc s výběrem toho správného routru (moc se v nich nevyznám :ziped: ).
Mé požadavky sou následující: :arrow:
1)Musí zvládat propojení 10počítačů pomocí bezdrátové sítě, tak aby bylo možno kopirovat data z jednoho PC na druhý (to snad zvládá každý :roll: )
2)Jednoduché nastavení, které zvládnu i já
3)Zabespečení WPA nebo lepší
4)Minimálně 2x konektor RJ-45 (neboli LAN 10/100Mbps)
5)A jeden vsup pro internet (internet bude přez LAN kabel), který bude následovně sdílen pomocí ostatních portu (LAN+WLAN)
6)A nezanedbatelný parametr je cena: +-800Kč :!:
Předem děkuji Vám všem, kteří mi nějak pomůžete :idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.