rysinho8 Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 hoj mohl bych poprosit o nejaky typ klavesni: podle mych predstav: +bezdratova +s myší +Logitech to jsou jen tri podminky co musi splnovat nejlepe nejaka na hry a do 1000,-korun coz si myslim ze je dcl dost penez na klavesnici. zatim sem si vybral tuto http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514507R000000JGO ale rad bych uvital vase typy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 tuhle mám , používal sem ji cca 2 roky a stále jede.. akorát už sem přešel na drát , nebavilo mě furt nabíjet baterky a hlavně když sem hrál CS tak mi došli baterky a bylo to v prdeli... ale jinak jede bez problému a je spolehlivá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Červen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 tuhle mám , používal sem ji cca 2 roky a stále jede.. akorát už sem přešel na drát , nebavilo mě furt nabíjet baterky a hlavně když sem hrál CS tak mi došli baterky a bylo to v prdeli... ale jinak jede bez problému a je spolehlivá takze kdyz si na ni polozim ruce nubudu omylem mackat to ovladani na zvuk jak je pod tlacitkama naspodu nad podlozkou na zapesti?? a rikas ze se na ni hraje pohodlne ja bych hral treba pro evo 2009,call of duty 5 jo a baterie jak dlouho vydrzi ja mam momentalne taky bezdrat a v klavese mi drzi treba 1mesic je to tak i u te klavesnice ?? nebo uvazuju o teto co rikas http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514507R0000007IM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 tak to ovládání na zvuk mačkaz nebudeš.... aspoň já nemačkal Potom v klávesce to vydrží dlouho , ale v myši je to horší... já hrál deně tak 13 hod a nabíjel sem obden... ale ta druhá je lepší ;) aspoň co se týče vzhledu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarbi Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Být tebou tak bezdrátovou myš bych nekupoval nabýjení baterek je fakt otrava , navíc dlouho nevydrží a ta moje se v hrách hodně trhala .Klávesnice to je něco jinýho tu si klidně kup moje s pořádnýma baterkama držela i půl roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krock Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 No hele ja mam bezdrát logitech klavesnici i mys a jako klavesnice v pohode,u ty mysi je to horsi s tema baterkama.Ale ted sem si poridil bezdratovou mys ale je dobra v tom ze kdyz dojdou baterky tak pichnu na kabel a jede to a nabiji se u toho i baterky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rysinho8
hoj mohl bych poprosit o nejaky typ klavesni:
podle mych predstav: +bezdratova
+s myší
+Logitech
to jsou jen tri podminky co musi splnovat nejlepe nejaka na hry a do 1000,-korun coz si myslim ze je dcl dost penez na klavesnici.
zatim sem si vybral tuto
ale rad bych uvital vase typy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.