robert Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 mam stiahnuty pmp player a neviem kam mam nakopirovat tie subori do psp mam custom fireware 3.10 poradte mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lexicon Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 Muzes je nahrat kamkoli (default cesta: X:\VIDEO\) a pak si je v PMPlayeru najdes. Doporucuju konverzi do AVC s AAC LC zvukem pres konventor XviD4PSP. Titulky nejsou problem... Download :arrow: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007020011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 on asi myslel kam dat ten hb..dej bud do game nebo do game 150 .. podletoho jak mas nastavenej kernel v recovery :) Ps priste smysluplnejsi nazev topicu plz .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lexicon Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 Aha tak to jsem spatne pochopil. Ja mam PPA ve slozce x:\PSP\GAME150\ a krasne to funguje. Po instalaci se jeste v konfigu musi nastavit Cesky font pro titulky a skin prehravace s Anglickymi popisky, ten zakladni je v Japonstine bo v cem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
robert
mam stiahnuty pmp player a neviem kam mam nakopirovat tie subori do psp mam custom fireware 3.10 poradte mi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts