robert Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2007 mam stiahnuty pmp player a neviem kam mam nakopirovat tie subori do psp mam custom fireware 3.10 poradte mi
0 lexicon Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2007 Muzes je nahrat kamkoli (default cesta: X:\VIDEO\) a pak si je v PMPlayeru najdes. Doporucuju konverzi do AVC s AAC LC zvukem pres konventor XviD4PSP. Titulky nejsou problem... Download :arrow: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007020011
0 Sten Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2007 on asi myslel kam dat ten hb..dej bud do game nebo do game 150 .. podletoho jak mas nastavenej kernel v recovery :) Ps priste smysluplnejsi nazev topicu plz ..
0 lexicon Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2007 Aha tak to jsem spatne pochopil. Ja mam PPA ve slozce x:\PSP\GAME150\ a krasne to funguje. Po instalaci se jeste v konfigu musi nastavit Cesky font pro titulky a skin prehravace s Anglickymi popisky, ten zakladni je v Japonstine bo v cem.
Otázka
robert
mam stiahnuty pmp player a neviem kam mam nakopirovat tie subori do psp mam custom fireware 3.10 poradte mi
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts