p.a.c.o Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Takže, potřebuji dostat zpátky do xboxu původní fw kvůli reklamaci. Tutoriálů je spousta, ale na tohle sem nejak nenasel a Iprep mi ten původní taky nejak nechce sežrat. Má někdo s tímhle nějakou zkušenost ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NEOZALMAN Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 je to jednoduche tak jako kdyz flashujes hackly fw, stím že tam flashnes ten original Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stifmayster Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 No měl jsem podobní problém a taky jsem nikde nenaśel zádný navod nakonec jsme to viresil tak ze jsem to dal flasherovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p.a.c.o Odesláno Červenec 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 je to jednoduche tak jako kdyz flashujes hackly fw, stím že tam flashnes ten original To je sice hezký, bohužel, jak sis mohl přečíst tak mi to nejde. Nebo mi poraď jak si to myslel. Ja kdyz dam ten starej fw do Iprepu, tak mi to zahlasi spatnej firmware a muzu se jit klouzat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
p.a.c.o
Takže, potřebuji dostat zpátky do xboxu původní fw kvůli reklamaci. Tutoriálů je spousta, ale na tohle sem nejak nenasel a Iprep mi ten původní taky nejak nechce sežrat. Má někdo s tímhle nějakou zkušenost ???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.