M0rf3us Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2009 Koupil jsem si k xboxu 120 GB disk a dostal jsem k němu USB adaptér pro propojení s PC. Zajímalo by mě jestli lze použít k něčemu užitečnému. Díky Citovat
0 alesek__ Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2009 wma, mp3 a wmv videa i s velkym bitratem takze prekonvertovany filmy v DVD kvalite :) Citovat
0 M0rf3us Odesláno Červenec 1, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2009 No to mi je k ničemu, na filmy mám DVD přehrávač :). Ale dík Dá se to třeba použít na zálohování/vložení savů? Citovat
0 Kastan Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2009 na zálohu možná , ale na vložení ne , savy jsou vázaný s profilem Citovat
0 alesek__ Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2009 pokud mas ten disk WD BEFS/BEVT serie tak ho muzes upravit primo pro XBOX...takze by si na nej mohl ukladat savy atd Citovat
Otázka
M0rf3us
Koupil jsem si k xboxu 120 GB disk a dostal jsem k němu USB adaptér pro propojení s PC. Zajímalo by mě jestli lze použít k něčemu užitečnému. Díky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.