M0rf3us Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Koupil jsem si k xboxu 120 GB disk a dostal jsem k němu USB adaptér pro propojení s PC. Zajímalo by mě jestli lze použít k něčemu užitečnému. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 wma, mp3 a wmv videa i s velkym bitratem takze prekonvertovany filmy v DVD kvalite :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M0rf3us Odesláno Červenec 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 No to mi je k ničemu, na filmy mám DVD přehrávač :). Ale dík Dá se to třeba použít na zálohování/vložení savů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 na zálohu možná , ale na vložení ne , savy jsou vázaný s profilem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 pokud mas ten disk WD BEFS/BEVT serie tak ho muzes upravit primo pro XBOX...takze by si na nej mohl ukladat savy atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
M0rf3us
Koupil jsem si k xboxu 120 GB disk a dostal jsem k němu USB adaptér pro propojení s PC. Zajímalo by mě jestli lze použít k něčemu užitečnému. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.