Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

mp3

rysinho8

Otázka

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

omg... tak to ted asi musis pres wmp nebo winamp ripnout, kdyz je to audio cd.. proc jsi to vypaloval jako audio a ne jako klasicke datove cd, kdyz z toho chces ty mp3??? Takze jsi to prevadel z mp3 do audio cd a ted to budes prevadet zase zpet? Tomu rika notna davka demence. :roll:

ripni to treba pres http://www.slunecnice.cz/sw/cdex/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Přesně jak řekl Anonymous_, na disku už jsou jen zástupci hudebních souborů, nejsou to soubory MP3 !

K "vytáhnutí" mp3 souborů postačí nejnovější Windows Media Player 11 (v tomto programu je to vliště nahoře "Kopírovat z disku CD", mělo by to jít i v Neru.

Já osobně používám program, kterej už byl u Windows Vista - Cyberlink DVD Suite Deluxe, ve kterém zajedeš do položky "Hudba" a dáš "Extrahovat zvukový disk" a vybereš si kvalitu např. 128kbps,192 kbps ;)

To je vše .. Příště vypaluj jako "Vytvořit datový disk CD/DVD" ..;)

Odkaz ke komentáři

• 0
Přesně jak řekl Anonymous_, na disku už jsou jen zástupci hudebních souborů, nejsou to soubory MP3 !

K "vytáhnutí" mp3 souborů postačí nejnovější Windows Media Player 11 (v tomto programu je to vliště nahoře "Kopírovat z disku CD", mělo by to jít i v Neru.

Já osobně používám program, kterej už byl u Windows Vista - Cyberlink DVD Suite Deluxe, ve kterém zajedeš do položky "Hudba" a dáš "Extrahovat zvukový disk" a vybereš si kvalitu např. 128kbps,192 kbps ;)

To je vše .. Příště vypaluj jako "Vytvořit datový disk CD/DVD" ..;)

jj a kdyz to priste vypalim jako datove prehrajou mi to radia??

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu