rysinho8 Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 hoj mam cd ktere sem vypaloval a dal sem to vypalit jako hudebni cd a ted kdybz ho hodim do pc a chci z toho ty mp3 vytahnout do pc tak se mi vytahnou ale jako nake ktere maji 1kb a nejdou prehrat a na tom cd jdou ale pise mi to ze maji tky 1kb..??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 omg... tak to ted asi musis pres wmp nebo winamp ripnout, kdyz je to audio cd.. proc jsi to vypaloval jako audio a ne jako klasicke datove cd, kdyz z toho chces ty mp3??? Takze jsi to prevadel z mp3 do audio cd a ted to budes prevadet zase zpet? Tomu rika notna davka demence. :roll: ripni to treba pres http://www.slunecnice.cz/sw/cdex/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Přesně jak řekl Anonymous_, na disku už jsou jen zástupci hudebních souborů, nejsou to soubory MP3 ! K "vytáhnutí" mp3 souborů postačí nejnovější Windows Media Player 11 (v tomto programu je to vliště nahoře "Kopírovat z disku CD", mělo by to jít i v Neru. Já osobně používám program, kterej už byl u Windows Vista - Cyberlink DVD Suite Deluxe, ve kterém zajedeš do položky "Hudba" a dáš "Extrahovat zvukový disk" a vybereš si kvalitu např. 128kbps,192 kbps ;) To je vše .. Příště vypaluj jako "Vytvořit datový disk CD/DVD" ..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Červenec 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Přesně jak řekl Anonymous_, na disku už jsou jen zástupci hudebních souborů, nejsou to soubory MP3 !K "vytáhnutí" mp3 souborů postačí nejnovější Windows Media Player 11 (v tomto programu je to vliště nahoře "Kopírovat z disku CD", mělo by to jít i v Neru. Já osobně používám program, kterej už byl u Windows Vista - Cyberlink DVD Suite Deluxe, ve kterém zajedeš do položky "Hudba" a dáš "Extrahovat zvukový disk" a vybereš si kvalitu např. 128kbps,192 kbps ;) To je vše .. Příště vypaluj jako "Vytvořit datový disk CD/DVD" ..;) jj a kdyz to priste vypalim jako datove prehrajou mi to radia?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 jestli ty radia prehravaji mp3 (je to na nich napsane, jestlize to podporuji), tak jo Musis si proste vybrat co chces... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rysinho8
hoj mam cd ktere sem vypaloval a dal sem to vypalit jako hudebni cd a ted kdybz ho hodim do pc a chci z toho ty mp3 vytahnout do pc tak se mi vytahnou ale jako nake ktere maji 1kb a nejdou prehrat a na tom cd jdou ale pise mi to ze maji tky 1kb..???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.