LukDM Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 potřeboval bych někoho z Brna kdo by byl schopnej mi zajít do tohodle obchodu http://www.1game.cz/ a něco mi tam koupit (nic drahýho) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Tak rekni co :) Udelam to pro tebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 kdyby se někdo o prázdninách nudil a neměl co dělat tak stále potřebuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 ja bydlim kousek od brna a nudim se furt a co bys potreboval?a takze bych to jenom koupil a pak ti to poslal?to je divny jak je to jednoduchy:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 ja bydlim kousek od brna a nudim se furt a co bys potreboval?a takze bych to jenom koupil a pak ti to poslal?to je divny jak je to jednoduchy:D jo potřebuju tam jen aby mi tam někdo zašel,koupil jednu příručku a poslal abych jim nemusel platit tak drahou poštu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 a kolik si uctujou za postu ze by byla tak draha?a jak by to probehlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 účtujou si 100kč za normální balík,proběhlo by to jak chceš ty,ta knížka stojí pár korun,nejde o stovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 a jak by to slo treba ze bys mi poslal penize nejdriv na ucet a ja ti to pak jednduse poslal?takze az by mi dosly penize tak bych jel do brna koupil tu knizku a poslal ti to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 a jak by to slo treba ze bys mi poslal penize nejdriv na ucet a ja ti to pak jednduse poslal?takze az by mi dosly penize tak bych jel do brna koupil tu knizku a poslal ti to? třeba,napiš mi kdyžtak na pm nebo icq at to neřešíme tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.