bambucaf Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Prosím o pomoc,nebo radu:bash:Po spuštění této hry mě nejde zvuk...:cry: a to jsem to zkusil stáhnout od dvou jiných lidiček. Všecko se v poho rozbalí a nainstaluje. Zvuk jde jenom v té nabýdce všech her v PSP a kyž na to kliknu tak se spustí ta hra ale bez zvuku a v nastavení to nemúžu nalíst8). Budu vděčen za každou radu dík:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 a mas ten zvuk zaplej?:D:D:D.Pokud ti zvuk nejde ani u niceho dalsiho mas v haji repracky.Nebo si to skus dat do sluchatek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Kolik má ta hra? Napadlo mě, že je oripovaná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bambucaf Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 samozřejně mám repráky zapnuté na všem ostatním to funguje. a mám to tam jako iso soubor a ten má asi..250mb. Jinak jsem to ani nezkoušel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Tak to je docela málo. Já sem taky stáhnul asi dvě nebo tři verze a všechny byly riplý o zvuk ajedna snad i o multiplayer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.