Negotiator Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Mam stale prispivat do sekce Downloads??? Vzhledem k tomu, ze se k vetsine her nevyjadrujete, tak nevim, jestli to neni zbytecne. Proto se tedy ptam: "Mam pokracovat s prispevky do sekce Downloads?" Diky za odpovedi (timto budu vedet, zda neprispivam zbytecne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 prispivej sice wii nemam,ale aspon nekdo...lidi to oceni i kdyz nepisou komentare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 jo samotřejmě přispívej já teď budu mít wiičko takže to budu stahovat určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negotiator Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 jo samotřejmě přispívej já teď budu mít wiičko takže to budu stahovat určitě Abych to jeste upresnil - nejsou to me uploady...linky pouze hledam:) Ale jak vidim, tak tedy budu prispivat dale......(alespon nejake ohlasy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 to je jedno mě je jedno od koho to je hlavně že si to budu moct zahrát; Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yoggy Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Presne tak, taky si chci poridit wii a takove lidi jako jsi ty ta sekce potrebuje. Cim vice her tim lepsi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KingSton Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 ještě mam otazku kde tu download sekci seženu jsem tu novej :wohow: tak skoro novej a wii nemam dlouho tak jen kde ji seženu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negotiator Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 ještě mam otazku kde tu download sekci seženu jsem tu novej :wohow: tak skoro novej a wii nemam dlouho tak jen kde ji seženu :D Console-Forum.net > Wii > Wii Downloads >Wii Hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Jj přidávej, když ta hra vypada dobře, tak ji stáhnu a davám THX ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Mam snad hlavu ve tvaru legracni kocky ledu? :) jasne ze ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porty Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 jj určitě přidávej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.