3n10n Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Ahoj, prosím vás, kde najdu soubor, který obsahuje nastavení wifi. Předem děkuji :psp::psp::psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Musis rict jestli v pc nebo psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3n10n Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Musis rict jestli v pc nebo psp No prece v psp :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 V psp to bude nekde ve flash1,protoze kdyz das zformatovat f1 tak ti nastaveni wifi zmizi a vsecky ostatni nastaveni taky.tezko rict ktery to ma mozna config.se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3n10n Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 V psp to bude nekde ve flash1,protoze kdyz das zformatovat f1 tak ti nastaveni wifi zmizi a vsecky ostatni nastaveni taky.tezko rict ktery to ma mozna config.se Neco o wifi jsem nasel v registrech, ale po smazani v psp a znovu nahraní souboru do flash se nic nezmenilo. A pri opetovnem nastavení jsem dostaval chybu, a tak jsem restartoval nastavení a funguje :) Ale je to fakt škoda :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
3n10n
Ahoj, prosím vás, kde najdu soubor, který obsahuje nastavení wifi.
Předem děkuji :psp::psp::psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts