vycurat_a_spat Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2009 Čaw lidi kdo zvás jde nebo je na Střední škole aplikované kybernetiky v Hradci králové? Citovat
dvojta Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2009 Já už střední školu 2roky mám ale tohle zní zajímavě pošli odkaz jen tak ze zajímvosti :D Citovat
vycurat_a_spat Odesláno Červenec 3, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2009 http://www.ssakhk.cz/www/index.php Citovat
Cr4sH009 Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2009 taky jsem o ní přemýšlel...ale spíš pujdu do Pardubic :) nebo na VDA v české třebový Citovat
vycurat_a_spat Odesláno Červenec 3, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2009 mno mě obor ohledně informatiky baví a proto tam jdu :D těžký bude proty co si myslí že na kompech umí a přitom umí zapnout hru. vté hře sou třeba velcí skilleři ale okompech nic moc neví. takových lidí znám hodně (nechci říct že si to ty). :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.