*Dave* Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 Mám dotaz dá se nějak zaheslovat PSP ? Jako nastavení vlastního kódu atd. heh docela by se mi to šiklo :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 JJ pokud mas FW nad 3.00, tak v menu si muzes nastavit Security Settings svy heslo :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 Myslim ze se zaheslovat da , ale jak se ten program jmenuje , tak to si bohuzel nepamatuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 JJ pokud mas FW nad 3.00, tak v menu si muzes nastavit Security Settings svy heslo :wink: Ale nikdy se te na nej nepta, jenom kdyz nastavujes rodicovskej zamek, takze je k prdu, kgsws nejakej udelal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chloubik Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 je na to 1 plugin podivam se a napisu ti kde ho sezenes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chloubik Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 jo je to tady http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007030002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 Poté vložte řádek ms0:/seplugins/scep.prx do souboru vsh.txt a ms0:/seplugins/usbmg.prx do souboru game.txt jak se dela tenhle krok ??? vubec nwm dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chloubik Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 napiš mi na icq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chloubik Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 nebo takhle - na kartě máš složku seplugins a v ní text. soubor vsh a game. otevři si GAME.txt v textovym editoru a dopiš tam do novýho řádku : ms0:/seplugins/usbmg a uložíš , pak si otevřeš VSH.txt a stejne tak dopíšeš : ms0:/seplugins/scep.prx chápeš?? jesli ne tak icq ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vycurat_Aspat Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 ten plugin se da uplne lehko prekonat.. protoze RECOVERY jde normalne zapnout bez hesla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Master12 Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 jo, ale ne kazdej vy ze nejakej recovery je ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 Napr. moj bracha kvoli ktremu by som to hesloval. Ten ani nevie co je to ISO a stale mi pinda ze na nete stae neco citam ze nech si neco zahram :). Tomu keby sa PSP dostalo do ruky tak je hned :cross: :evil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tasyk Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 Jde to zaheslovat v security setting ale jen od firmwaru 3.00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 ale to zahesluje len broswer a veci pod rodicovskym zamkom ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 myschoo : chtel sem mu to napsat ale uz sem nemel silu..diky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
*Dave*
Mám dotaz dá se nějak zaheslovat PSP ? Jako nastavení vlastního kódu atd. heh docela by se mi to šiklo :lol:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts