Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pamětovka

netix

Recommended Posts

Čau mám 2 otázky:chtěl bych se zeptat jestli má někdy zkušenosti s obchodem www.europocitac.cz.

Chci si koupit tohle: http://www.europocitac.cz/team-micro-memory-stick-pro-duo-4gbmicro-sdhc-adapter-ms-m2-duo/dp/ bude s tím nějakej výraznější problém při pouštění muziky v mobilu ? Chci si to koupit takhle protože mám k750i ale nebudu ho mit stále a dnes je většina mobilů na microsd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam takhle s adaptérem M2 8 GB od SanDisku do PSP a normálně fugnuje' date=' nemůžu si stěžovat

Tenhle obchod neznám, doporučoval bych ti alzu, tam jí maj taky

[url']http://www.alza.cz/sandisk-memory-stick-micro-d72625.htm[/url]

Kenny ale to je 2GB a ne 4GB a neni to microSD a neni tam ta redukce :D jo jinak můžete locknout risknul sem to a obědnal sem to tam.Na zboží.cz to má 5 hvězdiček.

Odkaz ke komentáři

Kenny ale to je 2GB a ne 4GB a neni to microSD a neni tam ta redukce :D jo jinak můžete locknout risknul sem to a obědnal sem to tam.Na zboží.cz to má 5 hvězdiček.

No to jsem si řikal taky s tou redukcí u tý 8 GB, vyfocená u toho nebyla, ale když jsem si to šel koupit, tak u toho byla

//EDIT: A ty karty jsou stejný ne? Memory Stick Micro je M2

Jo za ty velkost promin, to jsem přehlídnul

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu