Viitaz Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Jak už je napsáno v názvu.....pořád mi mizi po 1 gb místo z disku..mam windows vista,nic nestahuju a pořád to mizí =( dneska ráno v 7 sem měl 199 gb volnýho místa a teď mám jen 197..prosím nevíte čím to muže byt?docela me to sere:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 musis odstranovat body obnovy... samy se vytvari... na 100% je to tim... ja na toto pouzivam TUNE UP UTILITIES 09 da se to mazat i rucne kdyz kliknes na tento pocitac pravym a v uvolneni mista na disku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Viitaz Odesláno Červenec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 vyřešeno..pls LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Viitaz
Jak už je napsáno v názvu.....pořád mi mizi po 1 gb místo z disku..mam windows vista,nic nestahuju a pořád to mizí =( dneska ráno v 7 sem měl 199 gb volnýho místa a teď mám jen 197..prosím nevíte čím to muže byt?docela me to sere:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.