Viitaz Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2009 Jak už je napsáno v názvu.....pořád mi mizi po 1 gb místo z disku..mam windows vista,nic nestahuju a pořád to mizí =( dneska ráno v 7 sem měl 199 gb volnýho místa a teď mám jen 197..prosím nevíte čím to muže byt?docela me to sere:roll: Citovat
0 ice22222 Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2009 musis odstranovat body obnovy... samy se vytvari... na 100% je to tim... ja na toto pouzivam TUNE UP UTILITIES 09 da se to mazat i rucne kdyz kliknes na tento pocitac pravym a v uvolneni mista na disku Citovat
0 Viitaz Odesláno Červenec 3, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2009 vyřešeno..pls LOCK Citovat
Otázka
Viitaz
Jak už je napsáno v názvu.....pořád mi mizi po 1 gb místo z disku..mam windows vista,nic nestahuju a pořád to mizí =( dneska ráno v 7 sem měl 199 gb volnýho místa a teď mám jen 197..prosím nevíte čím to muže byt?docela me to sere:roll:
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.