S!perk@ Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Takže vlastním PSP fat... no a nevím jesli má cenu koupit si Iphone,ano pravda je to sice mobilek ( supr mobílek ) no ale mobil mám sice starší ale mám no a když mám psp? Myslíte že mám do toho jít?:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 jasne ze jo hry na Iphone sou fakt uzasny a blizi se nebo uz predcily hry na PSP...ale jen upozornuji pockej si na iphone 3GS bude mit lepsi foto a hlavne bude umet kamerovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 To musíš vědět sám, já jsem si koupil místo iPhonu k PSP ještě iTouche a jsem spokojenej, mobil mam sice taky starší a moc ho nevyužívám Rozhodni se podle sebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Kdyz uz se tu ptas, promin ze ti sem lezu, myslite ze ma cenu koupit Ipod Touch, kdyz mam PSP a nokii 5800.Nevim co si koupim za brigadu a o tomto dost premyslim.Dekuji Vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*mini*<MeMbEr>02 Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 kup si iPhone a starej mobil :D vyhod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLESHᵀᴹ Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Kup si ho,ale čekám co se tu nedočtu za chvíli..... Masturbovat nebo ne?...:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 hele tohle musíš vědět sám,prostě se trochu zamysli a uvidíš, zamysli se jestli ho vůbec použiješ atd. je to prostě otázka typu: cola nebo pepsi, je to prostě na tobě,nejlepší je ale ksusit obě takže jestli máš možnost tak ten Iphone skus a rozhodni se sám:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 na iphone se vykasli kup si novejpocitac nebo notebook...jestli nejakej mobil doporucuji HTC Diamnond nebo TOUCH HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.