zizi Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Ahoj Predtim nez jsem to sem napsal jsem se pokousel najit reseni problemu na foru,ale nenasel jsem... Tak bych me prosim dotaz. Nejdou mi spoustet na me PSP 3004 5.03 M33-6 savy. Hry(ISO,CSO) videa a mp3 jedou bez problemu. Jen ulozene savy nejdou spustit a nektere hry ani nedovoli ulozit save . Je mozne ze mam FAKE kartu ? (Sony - Memory Stick Pro MagicGate Mark2) Koupena od jednoho uzivatele tady na foru. Diky za radu. Zizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Ty savy jsou tvoje nebo stažený? Jestli stažený, tak musej mít stejnej region jako hra... Některý Sony karty jsou taky FAKE, udělej si test http://console-forum.net/showthread.php?t=12984 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zizi Odesláno Červenec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Ty savy jsou tvoje nebo stažený?Jestli stažený' date=' tak musej mít stejnej region jako hra... Některý Sony karty jsou taky FAKE, udělej si test [url']http://console-forum.net/showthread.php?t=12984[/url] Savy jsou moje i stazene. Teste jsem zkousel ,ale nejde me spustit : -( (test hlasí The game could not be started 8002014C) Nektera hra normalne savy ulozi,ale nektera hlasi ze neni vlozena karta. Zizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Ty savy jsou tvoje nebo stažený?Jestli stažený' date=' tak musej mít stejnej region jako hra... Některý Sony karty jsou taky FAKE, udělej si test [url']http://console-forum.net/showthread.php?t=12984[/url] JAK si může udělat test když na psp 3k nejde 1.50 a ANI TIMEMACHINE ?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zizi Odesláno Červenec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Mám teda podezření na kartu... Ale jen me udivuje ze vse ostatni jede bez problemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zizi Odesláno Červenec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Jeste pro jistotu.. Savy se nacitaji tak ze otevru Save Data Utility a potom proste vyberu sipkama nahoru dolu konkretni save A potom bych mel dat nejspis krizek ? Proste jsou tam ulozene ,ale nejdou nacist... :cry: Poradi prosim nekdo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomitko Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Jeste pro jistotu..Savy se nacitaji tak ze otevru Save Data Utility a potom proste vyberu sipkama nahoru dolu konkretni save A potom bych mel dat nejspis krizek ? Proste jsou tam ulozene ,ale nejdou nacist... :cry: Poradi prosim nekdo ? Tak to nejde otevřít, jde to otevřít jedině v konkrétní hře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zizi Odesláno Červenec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Aha... Tak to me teda asi funguje. Jen nektere hry napisou ze nemuzou ukladat. Ale opokud to ulozi ,tak to teda jde... Ja myslel ,ze to jde spoustet primo z Save Data Utility Maji nektere ISO hry problemy s ukladanim save ? Zizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Aha...Tak to me teda asi funguje. Jen nektere hry napisou ze nemuzou ukladat. Ale opokud to ulozi ,tak to teda jde... Ja myslel ,ze to jde spoustet primo z Save Data Utility Maji nektere ISO hry problemy s ukladanim save ? Zizi :lol::lol::lol: Ne nemají pokud jsou dobře ripnuté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 †mefistos† Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 za 1 na psp 3004 nemuzes mit 5.03 M33-6.. teda pokud jsem nezaspal dobu:D... a za druhe.. nektere hry proste savy jine neprijmou nez ty co si vytvoris na svem psp:) par takovejch her jsem uz poznal:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zizi Odesláno Červenec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 za 1 na psp 3004 nemuzes mit 5.03 M33-6.. teda pokud jsem nezaspal dobu:D... a za druhe.. nektere hry proste savy jine neprijmou nez ty co si vytvoris na svem psp:) par takovejch her jsem uz poznal:) Nevim co je spatne ,ale na svem PSP 3004 mam doopravdy 5.03 M33-6 Nemelo by to jit ? Zizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Nevim co je spatne ,ale na svem PSP 3004 mam doopravdy 5.03 M33-6Nemelo by to jit ? Zizi Nemáš tam náhodou 5.03 GEN-A? Mrkni se to settings->system settings->system information Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 †mefistos† Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Nevim co je spatne ,ale na svem PSP 3004 mam doopravdy 5.03 M33-6Nemelo by to jit ? Zizi jak rekl kenny.. on totiz (co vim) neni zadnej 5.03 M33-6.. leda ze mas ten version spoofer bo co :) ze sis tam napsal svuj vlastni fw.. ale jinak podleme nemas urcite 5.03 M33-6 protoze DaX nic takoveho nikdy neuvolnil:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zizi Odesláno Červenec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 v system information je vazne 5.03 M33-6 Pouzil jsem Chick_HEN_mod2 + CFWEnabler350 To vse na origo softu 5.03 Nic jsem si tam neupravoval..jen udelal podle navodu na foru.. Ted si vzal PSP syn k babicce ...potom udelam foto at me verite Zizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MjollniR Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 jak rekl kenny.. on totiz (co vim) neni zadnej 5.03 M33-6.. leda ze mas ten version spoofer bo co :) ze sis tam napsal svuj vlastni fw.. ale jinak podleme nemas urcite 5.03 M33-6 protoze DaX nic takoveho nikdy neuvolnil:) tak to asi nevis protoze 5.03m33-6 nahrajes CFWenablerem...mam stejny FW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 jak rekl kenny.. on totiz (co vim) neni zadnej 5.03 M33-6.. leda ze mas ten version spoofer bo co :) ze sis tam napsal svuj vlastni fw.. ale jinak podleme nemas urcite 5.03 M33-6 protoze DaX nic takoveho nikdy neuvolnil:) u novejsi verze CFWEnableru je normalne sys. version 5.03 M33-6. DaX to ani uvolnovat nemusel, protoze tohle je jen prejmenovanej 5.00 M33-6 predelanej tak, aby sel na TA-088v3 a PSP Brite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 †mefistos† Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 u novejsi verze CFWEnableru je normalne sys. version 5.03 M33-6. DaX to ani uvolnovat nemusel, protoze tohle je jen prejmenovanej 5.00 M33-6 predelanej tak, aby sel na TA-088v3 a PSP Brite. tak to sorac:D rikam ze sem trochec zaspal:D uz sem moc nelezu tak nevim... jinak s tema save.. rekni u jakejch her ti to dela... nebo snad u vsech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zizi Odesláno Červenec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Nejedou mi treba save na NFS Carbon Own The City Virtua Tennis World Tour UP Tekken (origo k PSP pri koupi) vetsinou to pise ze nema dostatek mista pro ulozeni save a nabidne ke smazani stavajici savy.Pritom je volnych skoro 2,5 GB Ale jede treba na Indiana Jones and the Staff of Kings (ISO) DAXTER (origo k PSP pri koupi) Tak nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 nemuze to byt fake kartou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zizi Odesláno Červenec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 nemuze to byt fake kartou ? Je to mozne...ale vse ostatni jede bez problemu... Prave proto se ptam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 tekken ti nepovoli pustit si save na jinem psp,funguje to tak ze na psp na kterem ho vytvoris jedine na tom funguje jinak napise load failed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zizi Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 tekken ti nepovoli pustit si save na jinem psp,funguje to tak ze na psp na kterem ho vytvoris jedine na tom funguje jinak napise load failed Aha ..Tak diky budu to zkouset.. Harry Potter taky jedou savy Zizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zizi
Ahoj
Predtim nez jsem to sem napsal jsem se pokousel najit reseni problemu na foru,ale nenasel jsem...
Tak bych me prosim dotaz.
Nejdou mi spoustet na me PSP 3004 5.03 M33-6 savy.
Hry(ISO,CSO) videa a mp3 jedou bez problemu.
Jen ulozene savy nejdou spustit a nektere hry ani nedovoli ulozit save .
Je mozne ze mam FAKE kartu ? (Sony - Memory Stick Pro MagicGate Mark2) Koupena od jednoho uzivatele tady na foru.
Diky za radu.
Zizi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
21 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts