kingcz Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 mne by zajimalo jestli se nekomu z vas podarit zobrazit aktualni HP prisery pomoci CWcheat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Mě jo. Ale zatim je verze jenom pro EUR verzi MHFU. Už sou dokonce dvě, ale vyzkoušel sem jennom tu první z nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Červenec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 muzes upload screenshot s tim zobrazenim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Zkusim. Bude tu snad během zejtřka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 hej a muzete sem dat pls i navod jak se to dělá? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Tak tady to máte. Kinhovna s cheatama (Vložíte do ms0:\seplugins\cwcheat a když pustítze CWCHEAT menu, tak dáte reload database na 1 a potvrdíte. Pak si vyberete cheaty. Je to jenom na EU verzi). Zatim je to verze 4.0 a připravuje se další. EDIT: Zapomněl sem že zobrazení HP se zapíná/vypíná L+Select a pro zobrazení Stagger rate a dalších informací se dělá R+Select a přehazování mezi monstrama, u kterýho se ty raty budou zobrazovat je L+/\ a L+\/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 diky moc dobra prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mello Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Ahoj, mam s tim mensi problem... Vse jsem nainstaloval spravne, vse spustim, cheaty fungujou, ale pri stisku L+SELECT, tak se mi hra zasekne a restartuje, obcas stihne ukazat HP... Mam EUR verzi, CFW 5.00 M33, MS 8GB, PSP-2000 Diky za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mello Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Ahoj, mam s tim mensi problem...Vse jsem nainstaloval spravne, vse spustim, cheaty fungujou, ale pri stisku L+SELECT, tak se mi hra zasekne a restartuje, obcas stihne ukazat HP... Mam EUR verzi, CFW 5.00 M33, MS 8GB, PSP-2000 Diky za rady! Tak jsem to procvakal a vse funguje, akorad se to zasekne pouze kdyz pouziju jakykoliv cheat HPD 4.0e. K cemu je vlastne dobry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 Podle mě to bude tim že máš povolený oba cheaty na zobrazení HP. Zapne se jeden a jelikož se chce zapnout i druhej a tim upravuje jedno místo v paměti víckrát, tak se to zacyklí. To HPD 4.0 je na ty HP. Zapni jenom HPD 4.0 a máš to. Měla by teď už bejt na netu nová verze, ale jelikož teď MHP nehraju, tak to neřešim. Link na ofic. topic odkud to mám: http://www.consoleworld.org/forum/english-support-board/19057-release-monster-hunter-freedom-unite-e.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 me to nefacha ..... jak kdybych to v tom psp ani nemel..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 cau hele mam problem s q Anteka in the snow- nemuzu najit tu kytku antiku a jeste taky nemuzu najit rostlinu v q Sinking feeling pls help :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 Anteka není rostilna, je to takové to zvíře co se vyskytuje v sektroru 2, 6, 7. Ten druhý quest ani neznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 v tom druhem q mam sbirat naky popo tongues Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 to sou jazyky tech velkej mamutů,a anteka to sou jako takový ty sobi nebo jeleni hnědo-bílý..... mimochodem tohle je topic o necem jinym.....:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 cau lidi hele chtel bych se zeptat jak je to s fatalis family a co musim udelat aby se mi ty draci odemkli a pokud je mam stahnout tak pls mi poradte jak a kde dik :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.