Lukyn Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 No tak léto je tady a já ještě nemám brigádu,no a nejlíp nějaké letáky vylepovat ale nikde jsem nic takového nenašel no tak jesli znáte třeba něco z domova nebo vlastní zkušenosti napište to sem dík:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Jo to už tu někde bylo myslím. Mno já nastupuji v úterý na stavby a segra dělá v továrně na věšáky, ale myslím že toto je o konexích :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wojan Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Za 100K týdně si můžeš nechávat nakládat od Němců ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Já dělám už přes rok číšníka a neměnil bych slušnej plat , super tringelty.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.