emosss Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 ahoj jde touchschreen( to dotykovy sklo) z iphona na ipoda touche? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 pokud mas stejne velkej display muzes to skusit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Červenec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 pokud mas stejne velkej display muzes to skusit... takhle: prisel mi ipod tpouch ale s rosekanym sklem prodejce obednal dil z dealextreme a ma mi ted nekdy dojit( vcera sem byl na deallextreme a hledal sem tam ten dil a nasel jsem jen na iphona na ipoda touche nic, proto se bojim ze prodejce obednal na iphona me to prijde a nepujde nasadit( ipoda mam uz pres mesic a mesic cekam na to sklo ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 myslim si ze je to identicke.... rovnaka funkcia aj velkost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.