StAfo0 Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Hojte mám takový problém. Nainswtaloval jsem si na NTB Lineage 2 IL a jakmile hru spustím nevidím žádný kurzor(šipku). Nevíte někdo čím to je? Mám OS Vista tak nevím, možná bude chyba zde... Díky za návrhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Červenec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Tož lidi raďte prosím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 To opravdu nwm, zkus reinstal a pokud nepomůže tak smaž gameguarda - na vistě dělá někdy problémy a pokud nwš jak na to tak navštiv L2 fansite forum.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 vistou to podle me nebude.... L2 provozuju normal na viste a jede mi normal (jak C4,C6,Hellbound,Gracia ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Aha nechápeš, tak já ti to vysvětlím. Game guard je takovej anticheat - braní všem souborům kterými si můžeš přilepšit ,ale jen na ofiku na free severech to nemá vliv - pak dělá problémy ,tak je dobré ho odebrat - na to ale potřebuješ návod co je na největším českém L2 fansite forum.. a reinstal nepomohl? (uplný ! -tj. odinstaluješ L2 a celou složku na disku smažeš - jelikož pathe které přidáš pro určitý server tam zůstávají !) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Červenec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Zkusím to zítra dneska mám toho už plné zuby...Ale díky za rady THX oboum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Červenec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Hm ještě někdo má nějaké rady? Reinstal nepomohl ani odstranění gameguardu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Impresion33 Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 tak zkus mačkat levé i praveé tlacitko mysi (kdyz mas zaply okno) treba se objevi tky mi to obcas dela ale nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasVT Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Hm ještě někdo má nějaké rady? Reinstal nepomohl ani odstranění gameguardu noa můžeš tou myší kliknout třeba na (alt+x) settings? jakože by sis to našel poslepu bez myši jenom jak se to zvýrazní... me to udělalo párkrát taky taky...jednou sice v loginu... ale pomohlo restart... a když ani to tak v settings INITIALIZE... jinak mě napadá zkusit jinou myš ikdyž nevim v čem by na ní byla chyba... a pak si od někoho můžes nechat poslat system složku z toho serveru na kterym hraješ... je možný že je chyba tam... nic dalšího mě nenapadá... EDIT: no a eště zkus na tom touchšmejdu jak je na notesu jestli to nefunguje... a další zkus USB myš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.