Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Aha nechápeš, tak já ti to vysvětlím.

Game guard je takovej anticheat - braní všem souborům kterými si můžeš přilepšit ,ale jen na ofiku na free severech to nemá vliv - pak dělá problémy ,tak je dobré ho odebrat - na to ale potřebuješ návod co je na největším českém L2 fansite forum.. a reinstal nepomohl? (uplný ! -tj. odinstaluješ L2 a celou složku na disku smažeš - jelikož pathe které přidáš pro určitý server tam zůstávají !)

Odesláno
Hm ještě někdo má nějaké rady? Reinstal nepomohl ani odstranění gameguardu

noa můžeš tou myší kliknout třeba na (alt+x) settings? jakože by sis to našel poslepu bez myši jenom jak se to zvýrazní... me to udělalo párkrát taky taky...jednou sice v loginu... ale pomohlo restart... a když ani to tak v settings INITIALIZE... jinak mě napadá zkusit jinou myš ikdyž nevim v čem by na ní byla chyba... a pak si od někoho můžes nechat poslat system složku z toho serveru na kterym hraješ... je možný že je chyba tam... nic dalšího mě nenapadá...

EDIT: no a eště zkus na tom touchšmejdu jak je na notesu jestli to nefunguje... a další zkus USB myš...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu