Montrey Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Mám vypáleno několik her a až nyní se pro mě stal Live aktuální... je možný to ještě nějak dodatečně zkontrolovat jestly tam je stealh ochrana? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Pokud mas flash 1.4 a vyssi tak to neres tyhle fw maji stealth uz v sobe .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rijak Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 zkus opačnej postup..iso image z dvd a ten pak zkontrolovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seeker Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Nemusis delat image. Zkontrolovat se da samozrejme i uz vypalene DVD. V abgx360 staci pouze jako input vybrat "Burned DVD" a pak uz spustit kontrolu stejne jako na image. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Montrey
Mám vypáleno několik her a až nyní se pro mě stal Live aktuální... je možný to ještě nějak dodatečně zkontrolovat jestly tam je stealh ochrana?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts