Typan Cz Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 cus, mam tenhle plugin na svej TA-088v3ce, vsecko sem udelal podle navodu, ale proste mi to nejde spustit v CXMB ani ve hre, cestu toho pluginu sem dal jak do game.txt tak do vsh.txt, ale furt nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 pro enabler nedavno vysla opravena verze... http://psp-ita.com/?module=news&id=28665 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Červenec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 ale presne tudle verzi mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 tak si zkus precist navod a config na karte v seplugins, abys zjistil, jak se to ovlada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Červenec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 ja to vim, me pro zacatek staci zapnuti hudby a to je select+home Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 prvni zmackni SELECT+kolecko a pak teprve select+home Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Červenec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 v game mi to jde, ale v cxmb mi to nejde, dycky kdyz nakopiruju cestu k tomu pluginu do vsh.txt a projedu to psp tak se mi ta cesta k tomu pluginu smaze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 co to znamena projedu psp? to je velmi zajimavy termin... zajimalo by me co znamena... pokud do VSH nakopirujes prispusny radek, tak se ti muze smazat jedine tehdy, pokud soubor neulozis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Červenec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 no resetuju psp, nahodim hen, cfwenabler . no, u me to je takhle, zalozim novej vsh.txt, nakopiruju do nej znova vsecky cesty od mejch predchozich pluginu + cestu k music pluginu, ulozim to, projedu to psp, pichnu to do pc a tam to neni... v plugin nastaveni cfwenableru mi to furt pise ze je to aktivovany jen pro game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 to co to pise v enableru je v celku jedno, proste si plugin nakopiruj na kartu, pak si do VSH uloz cestu k pluginu a za cestu napis " 1"... to co se pak pise v enableru te zajimat nemusi... pak zpust nejakou hru nebo aplikaci, pak ji vypni, a jak se vratis zpatky do menu, tak uz ti ten plugin musi jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Typan Cz
cus, mam tenhle plugin na svej TA-088v3ce, vsecko sem udelal podle navodu, ale proste mi to nejde spustit v CXMB ani ve hre, cestu toho pluginu sem dal jak do game.txt tak do vsh.txt, ale furt nic..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.