jbunny Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 na jakou rychlost si mám vypalovat hry? a ještě jak dlouho ste hrály než se vám xko přehřálo? (vim že tu ode mě neni nic jinýho než zbytečný otázky:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 vypalovat hry na xko se obecne rika ,, 2,4krat ,, xD to zalezi na kazdym xku zvlast (muzes hrat 10 vterin, muzes hrat tejden ...) xD fakt divna otazka toto :P ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 na jakou rychlost si mám vypalovat hry? a ještě jak dlouho ste hrály než se vám xko přehřálo? (vim že tu ode mě neni nic jinýho než zbytečný otázky:bash:to máš pravdu tedy,kdyby si místo toho hledal,jinak k věci, čím pomaleji tím líp já třeba pálim na 2,4x ale míň je lepší, co se týče přehrátí, to se mi ještě nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 hah to zni jako by se kupovali xka jako chleba :D Vsude se pise 2.4 ale klidne to skus i na vic. Ale pak se nezarucuje ze se neco stane (zavisi co mas za mechaniku...) ale treba je tu program na minuska co to dela na 4x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 ja osobne palil i 8x a v pohode :) ani jeden problem... akorat to netrvalo hodinu ale nejakej 15 minut xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 ja osobne palil i 8x a v pohode :) ani jeden problem...akorat to netrvalo hodinu ale nejakej 15 minut xD a jen dotaz, jakou mas mechaniku/notas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jbunny
na jakou rychlost si mám vypalovat hry? a ještě jak dlouho ste hrály než se vám xko přehřálo? (vim že tu ode mě neni nic jinýho než zbytečný otázky:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.